Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Bojke
#109807 Veceras cemo saznati da li cu ujutru razneti kladionicu u vazduh ili se pak probuditi srecan sto nisam ostavio ko zna koliko eura u njoj...
Posto igram u jednoj neregistrovanoj kladionici, vrlo blizu lokaciji mog stanovanja, ljudi su odlucili imati klizno radno vreme, otprilike nesto po sistemu radim dokle mi se hoce i zatvorise kladionicu u 20:15h navece, a inace je radno vreme do 21h. Naravno, izlecem iz kuce u 20:20h, sedam u auto, 20:22h dolazim do kladionice kad eto meni srece ja parkiram, radnik isparkirava auto i odlazi :) A kladionica... Kladionica nudi JJ Redicka na grani 15.5, pa to bih u ovakvoj situaciji kao sto je veceras u Fili uzeo zavezanih ociju za par stotina eura pa makar pao kao s kruske ali bih jednostavno to morao uzeti... Takodje daju Kleja Tompsona na 21.5, dok vidim u nekima je i na 24.5-25.5 mogao sam i makaze uzeti tu, ali eto, nece sreca da me pogleda.
Zato sam morao da skoknem do Bel Beta gde sam uzeo Vucka 18.5-, Hasana 15.5-, Gobert-a 14.5-, Schroeder-a 18.5+, P. George-a 25.5+, Leonard-a 25.5+, Durentulu 30.5+, uzeo sam i sve igraca Dalasa u over, naravno na vise tiketa, probralo se tu finih parova samo jos da ih je pogoditi i svi srecni :)
By vintage1978
Nasir Jones wrote:estave triple

Embiid Joel (PHI) 26,5 koš. UNDER
George Paul (OKC) 25,5 koš. UNDER
Booker Devin (PHX) 24,5 koš. UNDER

A moj estave...pa daj napisi sta, zasto i kako....ne tribas pisat litanije, al bar napisi zasto nesto igras u dvi tri crte...kako ce te ljudi pratit, ako samo bubneš. Aktivan si na forumu u zdanje dvi godine, ali od tebe "ni šuš ni buš" bacis bombu i nestaneš. Cilj foruma je obrazlaganje, demantiranje, argumentirani dijalog, itd...
By Pistons22
Bojke wrote:Veceras cemo saznati da li cu ujutru razneti kladionicu u vazduh ili se pak probuditi srecan sto nisam ostavio ko zna koliko eura u njoj...
Posto igram u jednoj neregistrovanoj kladionici, vrlo blizu lokaciji mog stanovanja, ljudi su odlucili imati klizno radno vreme, otprilike nesto po sistemu radim dokle mi se hoce i zatvorise kladionicu u 20:15h navece, a inace je radno vreme do 21h. Naravno, izlecem iz kuce u 20:20h, sedam u auto, 20:22h dolazim do kladionice kad eto meni srece ja parkiram, radnik isparkirava auto i odlazi :) A kladionica... Kladionica nudi JJ Redicka na grani 15.5, pa to bih u ovakvoj situaciji kao sto je veceras u Fili uzeo zavezanih ociju za par stotina eura pa makar pao kao s kruske ali bih jednostavno to morao uzeti... Takodje daju Kleja Tompsona na 21.5, dok vidim u nekima je i na 24.5-25.5 mogao sam i makaze uzeti tu, ali eto, nece sreca da me pogleda.
Zato sam morao da skoknem do Bel Beta gde sam uzeo Vucka 18.5-, Hasana 15.5-, Gobert-a 14.5-, Schroeder-a 18.5+, P. George-a 25.5+, Leonard-a 25.5+, Durentulu 30.5+, uzeo sam i sve igraca Dalasa u over, naravno na vise tiketa, probralo se tu finih parova samo jos da ih je pogoditi i svi srecni :)

Jesi lud Bojke :lol:
By Pistons22
#109810 Ekipa, ponukan svojom specifičnom cjeloživotnom srećom ili bolje reć nesrećom u životu i kladionici, prije nekih godinu dana sam pokrenuo instagram profil namjenjen ruganju svojem konstantnom svakodnevnom padanju na jednom paru. U tih godinu dana ja i par prijatelja imamo oko 300 objavljenih listića padnutih na jednom paru. Uvik taj jedan par odnio nam je 200k+ dobitaka u godinu dana a pravi broj ću izračunat za rođendan stranice. Ima tu i NBA-a ali i svega ostalog. Odnedavno smo i na facebooku pa bacite lajk ako vas zanima :lol:

Stranice se zovu Vječni Pehist @vjecnipehist
Last edited by Pistons22 on 13 Nov 2018, 02:17, edited 1 time in total.
By LosPollosHermanos
nbaspecialtips wrote:
LosPollosHermanos wrote:Da li cekati Taunsa na ovih 21.5 ili udariti under 26.5 @ 1.9. Fine makaze.

Udari rose minus... unibet 21,5; betfair 19,5 :D

ma ovih 5 poena me bas privlace. Plus su tu ova dvojica jos. Imam jos malo da razmislim :D I Gobert moze da uleti 14.5 - 12.5
By vintage1978
d_o_n wrote:Chicago-Dallas 2 1,90
Minnesota-Brooklyn 1 1,70
Sacramento-San Antonio 2 1,85
Miami-Philadelphia 1 1,80

hl

sretno :mrgreen:

Jos jedan diverzant :) pa jeba ga jarac....napisi zastoooo...kakooooo....koji je razlog :) ja bi te rado ispratija ako me uvjeris....a virujen i ostatak forumaša.