Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By SPY
#109994 Rani dubla u lutriji bh..

TT Kardašijan 10,5 UNDER
Phila KP2

2,6

Ne znam ima li đe veca granica, ali mislim da je i ovo mu puno protiv dvajta. On se najviše oslanja na tip in što mu pored howarda nece bas biti lako. Jimmy bi trebao debitirat veceras za philu. Po meni su kvalitetniji od orlanda i da ce doc dvojka. :roll:
By Mr. No
baja papaja wrote:
Mr. No wrote:Za logicke sladokusce evo posljednja pitalica Pinnacla

https://imgur.com/a/VmyCYqf

Gde si nasao ovo? Kako uopste treba da izgleda odgovor? :D Sta se desi kad se oduzme polo od ragbi lige? :D

Dobio newsletter od Pinnacle-a
Za odgovor se vjerovatno treba razmisljati "out of the box".
prvo sto mi je palo na pamet je da se dati sportovi zamijene sa numerickim vrijednostima nekih od bitnih indikatora tih sportova.
Da li je to nesto iz pravila sporta, broja igraca, marze ili cega vec, to jos razmisljam. :geek:

Nba mudraci platforma top izgleda.
By fila94
#109999 B. Simmons 15.5 under
Očekujem da mu se smanji usage rate dolaskom Butlera. Više očekujem od njega asistencije kada uz sebe ima Butlera i Embiida.
R. Gobert 13.5 over
Utah je igrala već ove sezone 2 puta s Dallasom i Gobert je lagano otišao u over oba puta, 17 i 23 poena. Očekujem sličnu priču i danas.

Zanimljivi su mi još:
Ayton 14.5 over
Embiid 25.5 over
Dončić 17.5 over

HL
By Tesko naselje
SPY wrote:Rani dubla u lutriji bh..

TT Kardašijan 10,5 UNDER
Phila KP2

2,6

Ne znam ima li đe veca granica, ali mislim da je i ovo mu puno protiv dvajta. On se najviše oslanja na tip in što mu pored howarda nece bas biti lako. Jimmy bi trebao debitirat veceras za philu. Po meni su kvalitetniji od orlanda i da ce doc dvojka. :roll:

Igrati nekog under protiv trenutnog Howrarda je ravno samoubistvu.
Pogledaj posljednjih par utakmica, skok ga ne zanima, odbrana jos manje.
Uzimajuci u obzir kakav je TT ofanzivni skakac, po meni je ovo blize overu nego underu. A uzmi u obzir da je BO skoro nemoguc sa Washingtonom kakav je trenutno, tako da bi TT treba da odradi svojih 30ak minuta.
By Alexey35
#110001 Izgleda da sam prespavao neki mnogo bitan deo kad se Deandre Dzordan koristi kao parametar dobre odbrane i protivnickom centru granica spusti za dva poena ispod proseka. Francuski toranj je na 16.3 poena u proseku ove sezone, a Deandre nikad i nikom nije bio preterana smetnja u pokusajima da poentira.

R.Gobert over 14.5