Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Alexey35
fila94 wrote:R. Gobert 13.5 over
Utah je igrala već ove sezone 2 puta s Dallasom i Gobert je lagano otišao u over oba puta, 17 i 23 poena. Očekujem sličnu priču i danas.
HL

Gde si nasao Gobera na 13?

Edit: Sad tek videh da pise HL
U Srbiji nema ispod 14.5
By SPY
Tesko naselje wrote:
SPY wrote:Rani dubla u lutriji bh..

TT Kardašijan 10,5 UNDER
Phila KP2

2,6

Ne znam ima li đe veca granica, ali mislim da je i ovo mu puno protiv dvajta. On se najviše oslanja na tip in što mu pored howarda nece bas biti lako. Jimmy bi trebao debitirat veceras za philu. Po meni su kvalitetniji od orlanda i da ce doc dvojka. :roll:

Igrati nekog under protiv trenutnog Howrarda je ravno samoubistvu.
Pogledaj posljednjih par utakmica, skok ga ne zanima, odbrana jos manje.
Uzimajuci u obzir kakav je TT ofanzivni skakac, po meni je ovo blize overu nego underu. A uzmi u obzir da je BO skoro nemoguc sa Washingtonom kakav je trenutno, tako da bi TT treba da odradi svojih 30ak minuta.

Bez obzira na to, rizikovat ću. Drvo na drvo što se ofanzive tiče. Ok nije Washington u formi, cavsima b2b tekma ne ocekujem gustu tekmu do kraja. Kakav god da je Howard ipak je dominantan u reketu kad hoće. Mislim da se neće naigrat ali ćemo da vidimo.
By NbaNba
#110010 Ajde ukratko nesto da napisem, pa cu malo kasnije to detaljno..
Brooklyn relativno lose brani reket, plus u dodatnom problemu sada kako je Allen out, a da pridodamo tome, i LeVert ne igra tako da...
Whiteside 14.5 over

Mada opet, vise mi se svidja Dragic, uzima mnogo vise suteva, Whiteside ne uzima previse suteva..

Cleveland ima malo drugaciji mec nego sinoc, te gledam Smith se malo opustio, Sexton ide na silu, Clarksona krenulo u zivotu...Hood imao 16 poena, veceras ocekujem manje od toga.

Hood 15.5 ispod

Jabari Parker 14.5 over mi se svidja isto...
Kasnije malo cu to detaljnije, kada mi izbace ponudu igraca, jos mi nisu izbacili..

I Naravno, SIAKAM!!! Ponovo plus, nadam se da ga nece dici na vise od 12-13...
By Alexey35
#110013 Jedan klasican rulet dubl. Jednocifrena granica na igraca koji igra preko trideset minuta i stalno se vrzma ispod kosa jer drugacije ne zna da ubaci loptu kroz obruc. Bacanja je popravio u nerealnim razmerama. Vec se pominjalo ovde u prethodnim mecevima Jute i Dalasa da Deandre ne vredi igrati under na ovako mizernim granicama kolko god njegovi saigraci nemaju potrebu da mu dobace, pa hajde da probamo kontru. Drugi igrac je centar koji zapravo vise ne odradjuje poslove tog radnog mesta. Bruk ima devet suteva iz igre u ovoj sezoni po mecu od cega mu je cak sedam trojki. Kako ce Mark i Memfis generalno postaviti odbranu protiv napada Milvokija je veliko pitanje, ali kao sto rekoh, rulet dubl jer se nadam da u tih 7-8 trojki nece pogoditi vise od 3-4.

D.Jordan over 9.5
B.Lopez under 12.5
By Teo
#110014 Ne bih dirao Lopeza,gledao sam ga protiv Denvera i u strasnoj je seriji.Sve trojke sa osam metara,to se jednostavno ne moze braniti,vjerovatno ce imati i dobru minutazu,posto ce pratiti Markovu,tako da je meni to za izbjegavati.Prosli mec 8 trojka Denveru a prije toga 6 Klipersima.
By genrallex
#110015 Ben Simons 15,5 -
Pinn bet.
Prvi pik dana...Granica mu ostala ista,stigao jos jedan potrosac lopti i to kakav :)
Embid,mozda i najjaci igrac od kad je pocela sezona,sve ga ide i nastavice da trosi lopte,na to dodati JJ-a koji je upao u prvu petorku i ludog Batlera...
Ocekujem da ce njima prepustiti sut i vise gledati asistencije...Par ulaza,al ne preko 12 poena...