Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By SPY
#110075 Clarkson 16,5 +
Whiteside 15,5 +
Miami KP2
Phila KP2

Bh lutrija

Nes jos da se ima pratit ranije. Clarkson indijanac bi trebao odigrat 30tak minuta mozda i koju vise jer nema korvera, valjda ne bude baco cigle. White nema neki tezak matchup Ed Davis koje je ruku na srce borben ali nije dominantniji od hasana. Miami dvojka cisto zbog kvote 1,8 , a philu imam na skoro svakom listicu. :lol: :lol:
By UrosGospodarVremena
vintage1978 wrote:
Miki28 wrote:Aaa Uki Uki, ta djevojka te bas istrosi

Put do pice je trnovitiji od hobitovog pohoda na Mordor :D

Hahahahahaha, eh da je barem tako. Nista dok ne napravimo rostilj. Ali Vintage, nisam te pitao, ima li se gde prespavat? Ako ima tu kod tebe, odlicno, ne zauzimam ja puno :D
By vintage1978
#110077 Jebemu jarca, s obzirom da cili bus vas dolazi, a ja sam djelatnik u turizmu na poziciji...pa k vragu sve ako se nema di leć nakon dobre papice. A uvatis li koju curu usput...moš dat gol u gostima...a znas kako se kaze...."gol u gostima, pjesma u autobusu".
By UrosGospodarVremena
vintage1978 wrote:Jebemu jarca, s obzirom da cili bus vas dolazi, a ja sam djelatnik u turizmu na poziciji...pa k vragu sve ako se nema di leć nakon dobre papice. A uvatis li koju curu usput...moš dat gol u gostima...a znas kako se kaze...."gol u gostima, pjesma u autobusu".

Uh uh, ako bi dolazili busom, onda ce da me kosta manje karta, vidis, nije ni to losa ideja. A sto se tice cure, ako usput stanemo u Zagreb na primer, mozda bude i dodatan gost :D
By manje under
#110082 Triple danas odigran:
T. Kardashian (10,5) - manje - 1,90
A. Bubnjar (18,5) - manje - 1,90
Dame Dolla (25,5) - više - 1,90

I još na narodnjaku Z. Lavine i D. Russel manje, pa kud puklo da puklo
Upućeniji će znati o kakvom se triplu radi.

BH Lutrija

Tipovi nisu sto posto sigur, a šta je u životu?
By LosPollosHermanos
#110084 Zabavno je citati planove za Split :lol: :lol: nego da predjemo na stvar. Kasno je za analize.

Warren 17.5 over

Brat moj, i jedan od drazih kosarkasa. Ide na Cunninghama kog ce pregaziti ko plitak potok :lol: Ispalice svoju porciju suteva, ustalio se u startnu petorku i ima bas ozbiljnu minutazu zadnje 3 tekme - 42 ,37,40. Jos dodatni plus nema Arize veceras.