Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By nbaspecialtips
#110166 Nije Jokic igrac kog igras ove zato sto ide na slabu odbranu. Nije konstantan i ne znas koliko ce suteva uzet. Eto nekidan je isao na Hardena pa ostade na 14. Jedino ga ganjat protiv jakih odbrana, a over jedino kad ga malone iskritikuje i kaze da treba vise suteva uzet (javno naravno). Ovako je covjek za preskakanje
By genrallex
#110168 Posto je sinoc bio lep prolaz,ja cu ga ipak uzeti + veceras,mislim da ce 20+ imati lagano,4 poraza za redom mora negde da ispuca,veceras pravo vece za to...Samo jos da skontam dal da ga igram sa Oldrzidzem ili OPET jurim Gordona :D zavio me u crno zadnje dve utakmice...
By UrosGospodarVremena
genrallex wrote:Posto je sinoc bio lep prolaz,ja cu ga ipak uzeti + veceras,mislim da ce 20+ imati lagano,4 poraza za redom mora negde da ispuca,veceras pravo vece za to...Samo jos da skontam dal da ga igram sa Oldrzidzem ili OPET jurim Gordona :D zavio me u crno zadnje dve utakmice...

Ja bih ipak pre (kao sto i jesam) Gary Harrisa over. 16.5 je smesna granica za njega, najlaksi matchup ima i mislim da ce vise suteva on i Murray da ispucaju nego Jokic