Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By genrallex
#110173 Onda cemo ovako :D 2 dabl tiketa i reseno..
Na jedan ove sto treba da dodaju gas opasno... Jokic 19.5 + ,Gordon 15.5 +
Na drugi pratim tebe sa Harisom 16,5 + i dodajem Oldridza 21,5 + (Gortat i Marjsanovic nemaju sta da traze protiv njega,samo da ga ne ide sut kao sinoc,a vise od 12 suteva ce uzeti sigurno )
Pa srecno svima veceras...
By vintage1978
#110179 Ljudi moji, stvarno se triba malo trgnit...ovo pisem u najboljoj namjeri da se forumaši trgnu i da se forum vrati na stare staze slave.
Prije tri godine sam poceo pratit forum, kao dugogodišnji ljubitelj košarke šta igrajuči sta gledajuci i ljubitelj klađenja na istu.
Da se odma razumimo...ne zivin od klađenja, niti sebi mogu priustit velike uloge, ali taman da kunu svoju ulozim, pristupam
makismalno predano i ocu tu kunu nazad uz postotak dobitka. E sad...dakle prije tri godine, ulogiram se ja, pa kazem sebi, idem i ja ostavit
koji post...da dam svoj obol, jer mislim da znam nesto o kosarci.
Nikad, ali nikad mi nije palo na pamet postavit tip, dva, sedam i onda gledat reakcije ostalih. Koja je poanta
svega toga? Ako mi je do toga da se pravim važan, da glumim prijateljima nesto...onda cu im poslat poruku odigra sam Peru, Matu, Antu over i
sutra im reć najčešću krilaticu "jesam ti reka". A to je ono što se tocno ove godine događa u 90% slucajeva na forumu. Kad bi vidio analize i
komentare prvog ešalona Miki, Teo, MVP, Yoldza, NBAspecial, Hibbertmanje, Jeffrey..itd (nek se ne uvridi netko ko sam zaboravija) bilo me sram
bubnit nešto bez ikakvog obrazloženja, pa taman i pogodio. Pa kad promislim samo koliko puta kroz konstruktivnu kritiku, razgovor o tipovima,
sagledavanja stvari iz razlicitih kuteva sam promjenio par na koji se kladim ili dobio potvrdu o svom razmisljanu. Onda dolazi do stvari da se
lagano na gore spomenute ljude vežu jedan Kazan, Jack, Dirk Nowitzki, Sky, LosPollosHermanos, Adis, RiffRaffovac, Kyrie, Thc, Manjeunder i jos par ljudi,
pa koji ostavljaju analize za igrace, pa se o tim analizama raspravlja, demantira se jedan drugoga, dijele se informacije, pa Učenik bocne koga na komentar
pa i tu se stvori neka diskusija, itd...i onda prosle godine ti imas situaciju di se radi anketa svaku vecer od 8-12 igraca cija je prolaznost bila na zavidnoj razini,
cak se par puta desilo da su momci sve skinili...ako netko misli da pricam bajke, Bogu hvala pa se moze pogledat povijest foruma pa cete sami vidjeti, tko ne viruje.
Ove godine se se radi totalna sprdačina, sere se bezveze, analize stanu na pola stranice (nekoc na 3-4), komentare si mora scroll-at 20 stranica,
da bi dosao na pocetak dana, danas stane na 3 stranice. Bilo je mlađih momaka koji su dolazili na forum po prvi put, pa su se bar trudili nekoga
vraga prepisat sa espn, bleacher, cbs, nba...i vadili statisticke podatke ko kako igra utorkom, koliko zabijaju kad je pun mjesec, itd...koliko
god to bilo smjesno u nekim momentima, bar su se trudili, cinili sve da opravdaju svoj "pick" tog dana...i bez obzira na prolaznost, dali su svoje
misljenje što, zasto i kako...pa onaj koji cita će sam odluciti oce li to ispratiti ili neće.
Ponavljam opet, ovo pisem iz najbolje namjere da se forum digne na višu razinu jer za to potencijala ima i apeliram na sve forumaše, da budu konstruktivni,
a ne destruktivni i da se pridrzavaju nekih pravila, analiza u analizu, komentar u komentar, štrcanje u štrcanje....kad smo kod toga, bilo bi dobro
ako administratori mogu stavit jedan topic "štrcanje" ili "bukkake" ili "što sam odigrao" pa onda nek ljudi ostave 3-5-10 parova bez obrazlozenja i nek stoje
tamo. Da zavrsim sa litanijom...pisem zato jer bi volija da forum bude kvalitetniji i svrsishodniji, a ne zid kojeg ces isšarat sa sprejom i sutra pripiturat.
By vanjaBL
#110184 I zbog toga vecina tih da kazem "novih" clanova batali to,mozdaMiki ima vece znanje od vecine na forumu ovde al treba ispostovati i ostale kad pisu analize,pa ako nesta nije na mjestu da da sugestiju,ili ga ispravi ako je naveo nesto netacno..
By vintage1978
Kyrie94 wrote:Sve to stoji sta si napisa al meni se najvise gadi mikijev sarkazam prema novim clanovima koji nesto idu pisat pa ih ovaj samo sprda.

Ako nema oficijelnog moderatora, onda ugledniji clanovi reagiraju...nemos ga krivit kad covik ostavi 1000 konstruktivnih postova dozivi da mu netko sere ili ga proziva.
By vintage1978
vanjaBL wrote:I zbog toga vecina tih da kazem "novih" clanova batali to,mozdaMiki ima vece znanje od vecine na forumu ovde al treba ispostovati i ostale kad pisu analize,pa ako nesta nije na mjestu da da sugestiju,ili ga ispravi ako je naveo nesto netacno..

Sve to stoji...a koliko si analiza vidio od pocetka sezone?