Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Toma
#110218 E. Gordon 15,5+
Ove sezone je dosta pao, sut ga ne ide nikako u proteklih par utakmica, ali Gsw je uvijek poseban protivnik i od Gordona ce se ocekivat da ovaj put bude na visini zadatka ako im misle biti konkurentni veceras, za njega granica od 15,5 nije visoka i moze ju prebaciti jer je njima uvaljivao i duplo vise od te granice samo da se poslozi sam sa sobom sto ocekujem od njega veceras

P. Millsap 12,5+
Granica mu je za ovu sezonu kao i Gordonu realna, ali kad bi gledali proslost daleko je od realne i s obzirom da je Jokic upitan i da se radi o Atlanti smatram da ce ovu granicu prebaciti
(Edit: Vintage1978 vrhunski objasnio zasto se ocekuje plus veceras)

D. Gallinari 17,5+
Prosjek mu je ove sezone 19, zadnje dvije je ostao na 13 i 14 uz uzasan postotak suta u zadnjoj, docekuju spurse i clippersi su vecerasnji favoriti i po ovoj granici sam ga odlucio uzet jer mislim da moze puno bolje od zadnjih 3/12

Kladionica betfair
By vintage1978
Darko1987 wrote:
vintage1978 wrote:Ako admini ne naprave jedan topic sa tipovima bez obrazlozenja i ako ih ne pocnu prebacivat i brisat iz sekcije komentara...mislim da nista dobro ne mozemo ocekivat od ovog foruma, nekad vrlo uglednog i meni osobno rado posjecenog. Case closed.

Ne možeš ništa sam!!! Treba mnogo toga da se promjeni kako bi se vratio forum na stare staze... :?: :!:

Naravno da ne mogu...al bar si ti znao napisat suvisle analize prosle sezone i to koliko se sjecam sa vrlo dobrom prolaznoscu...zasto ne ove sezone?
By toshiba86
vanjaBL wrote:Meni trebaju 3 igraca veceras,sta mislite sta je od ovog najrealnije ?
Durant 29,5+
Klay 23,5+
Harden 29,5+
Capela 14,5+
G.Harris 16,5+
Muray 16,5+
Young 17,5+
T.Harris 19,5+
DeRozan 24,5+

Jebemu misa valjda se mogu naci trojica da se uzme nest' kesa

di si nasao Capelu ispod 15.5 osin nekog lokala?
By vanjaBL
#110224 Igracu Millsapa preko 12,5 sigurno,negdje sam naletio malopre da pisu da Jokara mozda nece igrati veceras..Dvoumim se izmedju Duranta i Klay-a i vamo kontam mogo bi Capela,ma da bi mogao i Harden tako da imam jos malo fore
By rafa
vanjaBL wrote:Igracu Millsapa preko 12,5 sigurno,negdje sam naletio malopre da pisu da Jokara mozda nece igrati veceras..Dvoumim se izmedju Duranta i Klay-a i vamo kontam mogo bi Capela,ma da bi mogao i Harden tako da imam jos malo fore

Gde si video ovo za Jokica?