Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Rudy5
#110340 Ma pusti ove sto loze i sto se rugaju kad netko slucajno napravi grešku u euforiji u kojoj si ti bio.Ja samo znam da sam zahvaljujuci tebi u solidnom plusu na NBA igračima na pocetku ove sezone.Ja samo cekam jedan double i ako moze triple.
By Darko1987
#110341 Odigran double

Jonas Valanciunas (TOR) 12,5 under @1,90
Ricky Rubio (UTA) 11,5 under @1,83

Betfair

Sretno... ;) 8-)
By UcenikBGD
Darko1987 wrote:Odigran double

Jonas Valanciunas (TOR) 12,5 under @1,90
Ricky Rubio (UTA) 11,5 under @1,83

Betfair

Sretno... ;) 8-)

Bravo Darko!
Ja sam singlirao Valancu under 13,5 !!!
Ibaka igra, i mislim da će Litvanac under10,5 da dođe a kamoli under 13,5
By Darko1987
UcenikBGD wrote:Bravo Darko!
Ja sam singlirao Valancu under 13,5 !!!
Ibaka igra, i mislim da će Litvanac under10,5 da dođe a kamoli under 13,5

Razmišljam i ja da to pojačam, 15 max 20 minuta, small ball u najavi, ipak ću sačekat info za startne petorke!! :roll:
By Shaw Hitcher
Master Yoda wrote:
Darko1987 wrote:Ima li neko nalog na marathonbet-u??! Kakvi su sa limitima??! Vidim da su popravili ponudu za NBA! Unaprijed hvala...

katastrofa limiti, meni daju maks 25 eura po singlu

Meni 1euro po singlu :lol:
By Darko1987
HibbertManje wrote:Slozit cu se Darko s prvim tipom, s Rubiom nikako ne. U prethodnim utakmicama Reddick je znao provesti veci dio utakmice na njemu pa bi ga potom Covington preuzimao, potonjeg sada nema tako da ne vidim iskreno neke obrambene opcije

Evo kako ja gledam na ovaj pick. Kažeš nije Covingtom tu, ali jeste Jummy, i on će sigurno na Mitchell-a, a Redick bi mogao na Joe-a, i onda ostaje Simmons na Ricky-a! Na 8 gostovanja on je samo jednom ubacio preko ove granice, i da nije bilo te monstuozne tekme protiv NOP (28pts, 9/9FT, 8/14FG) on bi bio na prosjeku od 7,8 poena.
Phila super brani pick, Embiid odličan rim protector, Ricky će svoje poene morati tražiti sa distance, a kad je takva situacija ja uvijek preuzimam rizik... :roll: