Darko1987 wrote:Odigran još jedan double
Al Horford (BOS) 11,5 over @1,80
Taj Gibson (MIN) 10.5 under @2,00
Betfair
Cekam cio dan da neko napise gospodina iz Bostona i evo konacno.
vanjaBL wrote:Ja veceras kontam igrati Filu kp1 i Washington kp1 sto se utakmica tice,za igrace uzeo sam Irvinga na 21,5 i vjerovatno KAT 23,5 ..
Imaj samo na umu da KAT u reketu sa Nurkicem nema sta trazit...ako ga krene s trice i poludistance ok...ali nece se naigrat ispod kosa.
23,5/Leonard K. više 1,85
Philadelphia-Utah 1 1,70
18,5/Wiggins A. više 1,85
24,5/Oladipo više 1,95
hl
sretno
Miki28 wrote:Darko1987 wrote:Odigran još jedan double
Al Horford (BOS) 11,5 over @1,80
Taj Gibson (MIN) 10.5 under @2,00
Betfair
Cekam cio dan da neko napise gospodina iz Bostona i evo konacno.
Kad je derbi, i kad je gusto zna se ko je tata kod Celtics-a!!! Ja ga očekujem na 15-ak poena večeras minimum...
Darko1987 wrote:Ima li neko nalog na marathonbet-u??! Kakvi su sa limitima??! Vidim da su popravili ponudu za NBA! Unaprijed hvala...
Dobri su ali nemoj frfljat tražiti neke greške taman ble njihove imaam na log bar 4 godine eto ti primjer nisam ovo igrao nego čisto da vidiš sa time kako se primiče susret ide ti veci dozvoljeni ulog:http://prntscr.com/ljd719
Mr. No wrote:W. Cauley-Stein 14.5- @1.90 Betfair 1/10
Nba 2018/19
27-0-16
Serija 16-1![]()
Vidim da se sinoc motiviralo da se vise pise pa mogu konstatovati da je prema mojim bazama grana za jedno 2 kosa vise nego realna. Prije 20 dana iskoristio Gasolovu povredu I izlazak iz igre zadnjih 4-5 min u kojima je dao 4poena, taman da predje tu noc i ostane na 15.
e ovo volim viditi,nebitno da li ce predlog doci ali ovo sto je momak napisao je znak da prati i da se moze ozbiljno sa njim pricati a takvih na forumu je sve manje.Lose stvari treba kritikovati a dobre pohvaliti,ako toga nema onda ni forum nema smisla.