Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Tim Thomas
UcenikBGD wrote:
Kyrie94 wrote:Posto te tako dobro ide eto pocasti nas siromasne danas jednim singlom

Pa ja ću dati i siromasima, ali ja kad juče pohvalim Darkov pik Valancijunas under i kažem da sam ga singlirao, ovde jedan prisutni drug član, da ne kažem neki broj, podjebava u fazonu, nije valjda da si ga singlirao??? Pošto je on u svakoj čorbi mirođija i svojim ciničnim opaskama podjebava svakog ko bilo šta napiše, možda je bolje da ti on da singl?
Ja ću čekati ko zapeta puška Denisa under19,5 ako objave da igra Westbruk, do tada sam već odigrao neke koji su već pominjani ovde, tipa H.B. protiv bivšeg kluba šampiona i onog prikucavača iz El Eja protiv Brooklina ali to su ljudi već navodili ovde, pa neću da se kitim tuđim perjem!!!

Moze se svabo naci i na 20,5 u nekim kladionicama
By Miki28
#110513 Collins ce popuniti mjesto Prince? Kako ce ga to popuniti posto su totalno 2 razlicita igraca koji igraju i na razlicitim pozicijama. Molim te reci mi?

Eto da se ne uvrijede neki ali ovo me bas zanimalo?:
By j-cross
#110514 Galinari 19.50 under
Pinnbet

U padu forme. Tri meca tri undera, protiv Spursa 19, 4 bacanja u poslednjem minutu. Bruklin kada bi gledali statistiku dopusta najmanje trojki 5.3 posle detroita i 2.1 realizacija (3.) sto se tice SF pozicije. Demari Kerol ce mu otezati znatno stvari. 16 poena prosle sezone, a cini mi se da je ova granica prevelika za njega, trenutno.
By kER
#110516 Ekipa što mislite o CauleyStW(-13,5+)-Hou-Sac OVER SS? U HLu je na 15,5 granica.
Gledam Houston i njihovo preuzimanje u obrani gdje Capela često završi na drugom igraču i onda protivničkog centra pokrivaju ostali, dosta niži igrači i sredina nije dobro branjena. Osim Capele tu je još samo Hartenstein od centara. WCS bi trebao oko 14-15 šuteva uzeti i igrati više od 30 min jer je Kupus ozlijeđen.
Last edited by kER on 17 Nov 2018, 20:28, edited 1 time in total.
By ilijaz
#110517 Pozdrav svima, vidim da se forum vraća na staro 8-)

Imam jedno pitanje nevezano baš direktno za utakmice večeras:

Koji je najveći promašaj kladionica (promašena granica i alično) koji ste primetili / uspeli da naplatite? :mrgreen: