Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By rovac
Rudy5 wrote:Ja mislim da bi Uroš treba bit novi admin.. ako mu je previse posla nek mu jos jedan momak pomogne.Forum bi se sigurno podigao na dosad nevidjenu razinu

Po statističkim podacima, Uroš gospodari vremenom samo utorkom i četvrtkom kada mu je postotak pogođenih parova visokih 73,14 % .
Ponedjeljkom,srijedom i petkom je na 41,36 %
a subotom i nedjeljom ima 52,19 % .
Iz prikazanih relevantnih podataka se može zaključiti da bi Uroš bio idealan moderator utorkom i četvrtkom, ostalim danima bolje naći nekog drugog . :D
By UrosGospodarVremena
rovac wrote:
Rudy5 wrote:Ja mislim da bi Uroš treba bit novi admin.. ako mu je previse posla nek mu jos jedan momak pomogne.Forum bi se sigurno podigao na dosad nevidjenu razinu

Po statističkim podacima, Uroš gospodari vremenom samo utorkom i četvrtkom kada mu je postotak pogođenih parova visokih 73,14 % .
Ponedjeljkom,srijedom i petkom je na 41,36 %
a subotom i nedjeljom ima 52,19 % .
Iz prikazanih relevantnih podataka se može zaključiti da bi Uroš bio idealan moderator utorkom i četvrtkom, ostalim danima bolje naći nekog drugog . :D

hahahahahaahaha, jel to mozda ESPN izbacio statistiku ili si ti izvukao sam? :D
By under
#110558 Embiid said his hand was "pretty swollen," and that it has bothered him off and on since spraining it in Phoenix last year. However, when asked about his availability for Saturday, Embiid made it quite clear: "I’m playing.''

Jel netko razmatrao Embiida under ?
By arsa156k
under wrote:Embiid said his hand was "pretty swollen," and that it has bothered him off and on since spraining it in Phoenix last year. However, when asked about his availability for Saturday, Embiid made it quite clear: "I’m playing.''

Ja ga odigrao u maxu na 25,5 na par tiketa cini mi se
By Miki28
under wrote:Embiid said his hand was "pretty swollen," and that it has bothered him off and on since spraining it in Phoenix last year. However, when asked about his availability for Saturday, Embiid made it quite clear: "I’m playing.''

Ne nasjedaj na to. Moze i lijevom rukom protiv Zellera i Willy-a
By Miki28
#110565 Vrijeme je da se razrijese admini svoga posla. Ne rade apsolutno nikakav posao pa je red da se stave neki novi.

Teo, Vintage, Kazan, LPH i tako da dobiju to zaduzenje.

Yoda ne gleda, MVP kad se glasne to je prestupna godina a kokodril je cool
By under
Miki28 wrote:

Ne nasjedaj na to. Moze i lijevom rukom protiv Zellera i Willy-a

odustao sam vec, kak i velis, moze i s jednom rukom, prije bih opet uzeo Bena ispod nego njega ...