Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Miki28
genrallex wrote:
Tim Thomas wrote:Booker 22,5 -

Losa forma zadnjih par utakmica...Sam kaze da se jos nije 100% oporavio od povrede...Zadnje dve utakmice po 12 asista...Jedino lose sto je granica nikad manja

Oldridz 21,5-

Sem sto mu je b to b i nemam neki razlog za under(daleko je NO od neke ozbiljne defanzivne ekipe)...Nije mi neka ponuda danas pa cu probat ovo

Memfis - Dalas 206,5 -

Gde si nasao ovu granicu na Bookera? Da odma opicim + ...Ide na JJ Ridika,i sa losim sutem bi trebao ici na 25 poena...

Si siguran da ce JJ Redik njega cuvati?
By LosPollosHermanos
Miki28 wrote:
genrallex wrote:

Losa forma zadnjih par utakmica...Sam kaze da se jos nije 100% oporavio od povrede...Zadnje dve utakmice po 12 asista...Jedino lose sto je granica nikad manja

Oldridz 21,5-

Sem sto mu je b to b i nemam neki razlog za under(daleko je NO od neke ozbiljne defanzivne ekipe)...Nije mi neka ponuda danas pa cu probat ovo

Memfis - Dalas 206,5 -

Gde si nasao ovu granicu na Bookera? Da odma opicim + ...Ide na JJ Ridika,i sa losim sutem bi trebao ici na 25 poena...

Batler ce na njega.
By genrallex
Miki28 wrote:
genrallex wrote:

Oldridz 21,5-

Memfis - Dalas 206,5 -

Mislis da ce ga Batler preuzeti? Pa po prirodi bi trebao JJ,jedino ako ga ne budu preuzimali...Danas 9 utakmica,a nikad teze za igru..
Muka mi da gledam...
Bokija ne ide nikako,manje i suteva uzima nego inace...Trebao bi da doda gas,minutaza mu je ok,mala je granica i moram probati na jednom :) U paru sa Bostonom 2 ili tako nesto slicno...
By Alexey35
#110897 Nije Bjelica izgubio minute ni najmanje, zadnjih pet meceva samo je jednom igrao manje od 25 minuta to taj poslednji mec sa Hjustonom. Za tako nesto je bilo itekako razloga jer nije mogao da uhvati PJ Takera ni na jednom kraju terena. Jednostavno je Bagli mnogo pokretljiviji od Bjelice i zbog toga se Jeger prilagodio, cak je i dosta vremena igrao sa dve cetvorke, pa je i Koli Stajn igrao nesto smesno, tipa 15-20 minuta. E sad o Nemanjinom ucinku ne bi mnogo pisao, to je neka druga prica, ali da je izgubio minute to nikako ne stoji.
By Miki28
#110901 Booker je strijelac ali sad je dobio malo drugaciju ulogu u nedostatku krstenog pleja i mislim da ce ta prica da se fura jos neko vrijeme.

Zadnja 2 meca su izgledali bolje na terenu, za razliku od perioda prije toga kad je to bilo uasno za gledat.

Svakako ga nisam nista planirao igrat, njegs uglavnom izbjegavam osim protiv Bostona