Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By vintage1978
Bojke98 wrote:A Drummond 18,5 +, T. J. Warren 19,5 +, Jordan 9,5 -, T Young 15,5 -
Moze li neko da mi kaze misljenje?

Ja obicno nikad, mozda jednom dvaput godisnje odigram igraca na granici 9,5pts under...mora bit bas valjan razlog, neki insider info, itd. Ili over ili nista. Sta se Jordana tice na toj granici, igracki gledano, ne moze on ni prnit Gasolu jer ovaj odlicno brani pnr, pick n pop Jordan i ne igra jer nema šut, tako da jedino di Jordan moze traziti svoju sansu je neki ofenzivni skok ili ako nekim cudom prođe pnr...ali zasto ga nebi igrao under jer b2b utakmica za Gasola...sad je pitanje koliko ce ga trener drzati u igri. Moje skromno misljenje...
By vintage1978
KENZO_13 wrote:Smije li se Kemba ispod ili je to prevelik rizik?

Kad čovik uvali 60pts, a na otvaranju sezone 40 ili 42...da ne googlam sad...onda može sve :) Protiv Philly neki dan nema ko nije pokusao na njemu...ali kad te ide onda su svi pokusaji uzaludni...jedino sta ide u prilog underu je mogucnost da Jaylen Brown preuzme dijelom Kembu...Kyrie i nije neki defender, niti ga to pretjerano zanima...
Ako ga mislis igrat under...onda je vjerovatno Boston nekakva najveca prepreka da ne prebaci 30,40,50...procjeni sam...ja ga ne mislin dirat.
By genrallex
#110913 U toku je planirano ažuriranje sistema.
Sistem će u roku od par minuta ponovo biti dostupan.
Hvala na razumevanju.

Soccer tim!

HHAHHAHAHAHAH...Sad cu bombu baciti :D Cekas do 15 min pred pocetak da vidis ko ce igrati,ko ne i onda se desi ovo :D
By Mladen28
genrallex wrote:U toku je planirano ažuriranje sistema.
Sistem će u roku od par minuta ponovo biti dostupan.
Hvala na razumevanju.

Soccer tim!

HHAHHAHAHAHAH...Sad cu bombu baciti :D Cekas do 15 min pred pocetak da vidis ko ce igrati,ko ne i onda se desi ovo :D

Ja ovo prvi put vidim. Inače čekam da objave da igra Westbrook, jer oni drže Šredera na 19.5. Taj minus mi je sigurica večeri