Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Bojke98
#110982 Momci, sta mislite o dupliranju uloga? Na primer, 4 000 na dva igraca, pa ako padnem, 8 000, pa 16 000, i sve tako dok ne pogodim. A kad pogodim, opet sve iz pocetka. Skoro sam poceo malo ozbiljnije da igram kosarkase pa bih vam bio zahvalan kad bi mi pomogli i izneli vase misljenje oko ovoga. :)
By krilelipa
Bojke98 wrote:Momci, sta mislite o dupliranju uloga? Na primer, 4 000 na dva igraca, pa ako padnem, 8 000, pa 16 000, i sve tako dok ne pogodim. A kad pogodim, opet sve iz pocetka. Skoro sam poceo malo ozbiljnije da igram kosarkase pa bih vam bio zahvalan kad bi mi pomogli i izneli vase misljenje oko ovoga. :)

Prijatelju, nema od tog 'leba... Treba ti ozbiljna banka za to...ako vežeš 5 promašaja (a to je vrlo lako da se desi, jer bi morao igrati samo jedan dubl dnevno, jer se utakmice preklapaju) tebi treba 128.000 za 6. dubl po redu, a do tada si već uložio 124.000! Znači već 2.000 evra. Da ne pričam da ti ni jedna kladionica neće dati da igraš za toliki ulog...kao i da će korigovati granice na malo jaču uplatu... A da ne pričam kad dođeš u situaciju da treba da krkneš 2.000 evra na dubl neki i da su ti to zadnje pare...

Progresija se ne igra kod su igrači u pitanju, pogotovo ne ovako velika.
Pozdrav.
By LosPollosHermanos
Bojke98 wrote:Momci, sta mislite o dupliranju uloga? Na primer, 4 000 na dva igraca, pa ako padnem, 8 000, pa 16 000, i sve tako dok ne pogodim. A kad pogodim, opet sve iz pocetka. Skoro sam poceo malo ozbiljnije da igram kosarkase pa bih vam bio zahvalan kad bi mi pomogli i izneli vase misljenje oko ovoga. :)

Mani se toga. Rokaj singlove i bice ok ako imas nekih 60% . Moze naravno i po koji dubl, ali sve preko toga je lutrija
By Bojke98
krilelipa wrote:

Prijatelju, nema od tog 'leba... Treba ti ozbiljna banka za to...ako vežeš 5 promašaja (a to je vrlo lako da se desi, jer bi morao igrati samo jedan dubl dnevno, jer se utakmice preklapaju) tebi treba 128.000 za 6. dubl po redu, a do tada si već uložio 124.000! Znači već 2.000 evra. Da ne pričam da ti ni jedna kladionica neće dati da igraš za toliki ulog...kao i da će korigovati granice na malo jaču uplatu... A da ne pričam kad dođeš u situaciju da treba da krkneš 2.000 evra na dubl neki i da su ti to zadnje pare...

Pozdrav.

I ja sam preveliku prvu cifru rekao, mozda bi prva trebala da bude oko 500 din. Ali dobro, sustina je bitna. Zakljucak je da ne treba igrati igrace na ovaj nacin.
Ali kako onda? Je l vi imate svoja neka pravila ili kako? :)
By krilelipa
Bojke98 wrote:
krilelipa wrote:

Pozdrav.

I ja sam preveliku prvu cifru rekao, mozda bi prva trebala da bude oko 500 din. Ali dobro, sustina je bitna. Zakljucak je da ne treba igrati igrace na ovaj nacin.
Ali kako onda? Je l vi imate svoja neka pravila ili kako? :)

Ovako kako ti je LPH rekao...samo singl (ponekad neki dubl) i sa 60% prolaznosti, pravices profit. Igranje na igrace ti je maraton, ne moze se ocekivati da posle par dana uzmes veliku lovu, mora strpljivo i po malo, na duze staze. Bar je to moje misljenje...