Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By vintage1978
Πρίντεζης wrote:Pozdrav ekipa,
Interesira me vase misljenje za double u kombu LaVina & Bookera 24,5 plus, ista utakmica, imam neki feeling da ce oba dva preko 30, ali da pustimo osjecaj.
Preko 100 igraca u ponudi, a takao tesko dase odlucim za 2.
Pozzzz!!!

To su dvije bezglave ekipe, koje samo interesira napad...tako da se nebi cudio da oba odu preko 30...u ovakvim utakmicama brzog ritma, Lavinov atleticizam dolazi do izrazaja, pa kontam na 3-4 zakucavanja. Ja ga osobno imam over 24,5pts na par tiketa.
By under
#111287 pozdrav dečki,

imamo problema s jednom kladionicom, pa me zanima dali je netko imao slična iskustva

uplatio sam preko skrilla, odigrao par betova, jedno 2-3 puta potegnuo pare dolje putem skrilla, i sad to opet želim, kad ono sad više ne nude opciju za withdraw putem skrilla

pišem im na chat, glume majmune , tipa da probam uplatit preko nekog drugog payment sistema i takve priče ili da čekam kad bude skrill opet omogućen, reko kad će to biti , sljedece godine ? pa frajer samo odgovorio, have you any other question ??

sta raditi ??
By under
Nasir Jones wrote:Ja vise ne koristim skrill. Samo jos credit-debit card...

nije skrill problem, nego kladionica , oni seru
uredno nude opciju uplate skrillom, a isplatu skrilom su trenutno izbacili , majku im vidim
s skrillom nisam imao nikakve probleme