Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Bojke
#111294 @under, koja kladionica je u pitanju? Veliki broj svetskih kladionica je blokirao isplate preko skrilla, ne znam zaista zasto, ja sam dobio poruku od bet365 da u narednom periodu necu moci da koristim skrill withdrawal jer je navodno trenutno isplata skrillom iskljucena sa podrucja Srbije, kao i jos nekih zemalja, uglavnom non EU... Narodski receno, jedu go..a, uplati neki minimalan depozit sa bankovnog racuna (tj. kartice), sacekaj jedno dan- dva, obrni neki tiketic i onda povuci sve na bankovni racun (ja sam tako morao nekoliko puta, mada mislim da vecina kladionica sad dozvoljava isplate na bankovni racun bez ikakvih uslova, tj. da ne moras obrtati taj depozit koji si uplatio sa racuna/kartice).
By under
#111299 [quote="Bojke"]@under, koja kladionica je u pitanju? /quote]

hvala puno na odgovoru
seronje , onda nek daju i takav odgovor , a ne glumataju
ima ko iskustva iz HRV s vracanjem para na bank.racun ?
kak tu stojimo s porezima ? s obzirom da nasi oporezuju sto stignu ... :?
By Alexey35
NailDentaw wrote:Mozzart podigao Oladipa(koji je OUT vec dobra 3/4 sata)sa 20.5 na 21.5 a spustili Bogdanovica 16.5 na 15.5 i Sabonis over 14.5 kvota 2.
Okej za Bogdanovica i Sabonisa da shvatim ali za Oladipa :D

Izgleda da su u mocartu zaposlili i psihologe pa pokusavaju da uticu na igrace pomeranjem granica u kontra smeru. Salu na stranu, mocart se od prosle godine time bavi, ove godine jos vise. Jednostavno je, ti imas 50% sansi da prodjes bez obzira na tvoje znanje ii analize i oni to znaju pa se igraju sa tim poen gore dole u nadi da ih nece bas taj poen mnogo kostati, a da ce uspeti da zbune ljude.
By vintage1978
under wrote:
Bojke wrote:@under, koja kladionica je u pitanju? /quote]

hvala puno na odgovoru
seronje , onda nek daju i takav odgovor , a ne glumataju
ima ko iskustva iz HRV s vracanjem para na bank.racun ?
kak tu stojimo s porezima ? s obzirom da nasi oporezuju sto stignu ... :?

Osobno neman iskustva s tim, jer ovo sta imam je manje vise sa HR podrucja...srice neke neman na bet365 pa nisam nikad ni radio isplatu. Po mom, laickom, misljenje s obzirom da je to transfer novca (da dobijes na nekoj stranoj kladari) u startu nebi bio oporezivan, ali ako se radi o ozbiljnijem novcu....2,3,4 tisuce eura...ja vjerujem da bi ti sjeli na godisnjem obracunu poreza.
By NailDentaw
Alexey35 wrote:
Izgleda da su u mocartu zaposlili i psihologe pa pokusavaju da uticu na igrace pomeranjem granica u kontra smeru. Salu na stranu, mocart se od prosle godine time bavi, ove godine jos vise. Jednostavno je, ti imas 50% sansi da prodjes bez obzira na tvoje znanje ii analize i oni to znaju pa se igraju sa tim poen gore dole u nadi da ih nece bas taj poen mnogo kostati, a da ce uspeti da zbune ljude.

[Music from X files playing in background]

Salim se i ja sam u tom tripu,retko kod njih igram ali su mi najblize kuci pa ponekad svratim i zapalo mi je za oko da se desava kod njih tako nesto..ko ce ga znati