Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By rafa
vanjaBL wrote:Uzmi Bogdanovica na 15 i Russela na 16,i ja bi ga uzeo na 16 al' kod mene je 18,5 po 1,8

Upravo sam ovo odigrao uz jedan hokey 5+. Ima vremena jos :D
To sto Ibaka je 2nd unit mislim da je veci plus po meni, VanVleet startuje pa on ostaje najveci potrosac u 2nd. Bar ja tako razmsiljam, nek iznese neko svoje mislneje :)
By vintage1978
rafa wrote:
vanjaBL wrote:Uzmi Bogdanovica na 15 i Russela na 16,i ja bi ga uzeo na 16 al' kod mene je 18,5 po 1,8

Upravo sam ovo odigrao uz jedan hokey 5+. Ima vremena jos :D
To sto Ibaka je 2nd unit mislim da je veci plus po meni, VanVleet startuje pa on ostaje najveci potrosac u 2nd. Bar ja tako razmsiljam, nek iznese neko svoje mislneje :)

Ako ces moje misljenje...ja cu ti rec sta sam ja odigrao s te tekme...Valenciunas over 11,5pts jer je premala granica, a ATL je deficitarna na 4 i 5....to što je Ibaka u second unit, to znaci da ce vjerovatno uzet dosta šuteva...vjerovatno ce Siakam ostat s njim dobar dio tekme...ja ga nebi gurao jer je na 16,5pts a BO je moguc...neznam...igrat protivnike protiv Atlante je nezahvalno...jer kako Atlanta radi velike rotacije...tako se i protivnici prilagođavaju, jer znaju da ce ih oderat (u vecini slucajeva).