Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By rafa
toshiba86 wrote:
vanjaBL wrote:Uzmi Bogdanovica na 15 i Russela na 16,i ja bi ga uzeo na 16 al' kod mene je 18,5 po 1,8

Di ima Rusel na 16?To je over sam otakav?

Makedonska kladionica, celi dan bio 18,5 (1,85) i sad vidim pre oko pola sata 16,5 (1,95) i palo mi cudno a danas ga svi igraju po 18,5.
2win se zove kladionica.

Sta je sa LaVineom? Nema ga u prvu petorku na rotowirea?
By LosPollosHermanos
nbaspecialtips wrote:@loss ako igra drugi unit ne znaci mu mnogo BO.. odigrace 28-30 min.. A ide na collinsona il plumplija

Znao je on kad rese to lagano da igra i po 23-24 minuta. Dobice i Monro sansu ako bas bude razbijanje. Svakako mi je 16.5 mnogo poritv Atlante. Opeko sam se vise puta na bo :lol:
By under
toshiba86 wrote:
under wrote:
Bojke wrote:@under, koja kladionica je u pitanju? /quote]

hvala puno na odgovoru
seronje , onda nek daju i takav odgovor , a ne glumataju
ima ko iskustva iz HRV s vracanjem para na bank.racun ?
kak tu stojimo s porezima ? s obzirom da nasi oporezuju sto stignu ... :?

Ovo o porezima neznam ja sam probao prošle godine kako je izasao zakon povuci 2000 na karticu odnosno banku niko me nije znvao nista namjerno sam probao inace se gleda kvartalno i banke šalju poreznoj ako je u pitanju doznaka sa kladionice.Inace sa Bet365 nema nikakvih problema isplata na skrill šta neko piše a ovu tvoju kladu danas prvi puta az nju cujem.Inace kakvi su sa limitima?

ma ja sam je ove godine našao, solidno su do sad izgledali i nisu pravili problema
daju uplate čak do nekih 70€ po igraču

2000kn si vukao ili 2000€ ?
s kojom karticom si vukao?
dal preko bank transfera ili bas preko kartice ?
By Ucenikodmucenika
#111554 Jos mi fali under i upotpunio sam kolekciju tipsitera :D

Image

:D
Ucenik pravi si momak samo ti ja nedostajem da te sa argumetima ugasim kako se ne sjetis lowry da si predlozio onomad na 15.5 ali to se negdje izgubi u kometarima pa se ne vidi...hihi :x :lol:
Napravio sam ovo samo da kazem Kokdril koliko kosta kod tebe 30 min terapija ...brate ako nisi psiholog onda si sigurno prirodni talenat...ajte ostajete mi ljudi ko vidi vidi dok Yoda ne vidi :) ...
yoldza