Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Indijanac85
#111610 U mk je izasa Quinn Cook [GSW] na grani od 16,5 ? da nije to malo previse za njega ili ? Nekako su mi skroz u rasulu ratnici, nznm dali da ga igram ili ne.... mozda su se sitili da vise doprinosi od Iguodale pa naprave malu promjenu u startnoj petorci. Ako igra preko 30 minuta moze lako u over ... kako i da je ne igram ga :D napravija san mali javni monolog.
By Alexey35
Πρίντεζης wrote:U mk je izasa Quinn Cook [GSW] na grani od 16,5 ? da nije to malo previse za njega ili ? Nekako su mi skroz u rasulu ratnici, nznm dali da ga igram ili ne.... mozda su se sitili da vise doprinosi od Iguodale pa naprave malu promjenu u startnoj petorci. Ako igra preko 30 minuta moze lako u over ... kako i da je ne igram ga :D napravija san mali javni monolog.

To je promasena granica bez obzira na sve i ima value odigrati under.
By Mladen28
Πρίντεζης wrote:U mk je izasa Quinn Cook [GSW] na grani od 16,5 ? da nije to malo previse za njega ili ? Nekako su mi skroz u rasulu ratnici, nznm dali da ga igram ili ne.... mozda su se sitili da vise doprinosi od Iguodale pa naprave malu promjenu u startnoj petorci. Ako igra preko 30 minuta moze lako u over ... kako i da je ne igram ga :D napravija san mali javni monolog.

Definitivno promašena
By Indijanac85
#111613 Hvala Alexey i Mladen na odgovoru, skocka san jedan quartet :D
Cook Q. : Golden State Warriors 16.50 under
Lin J. : Atlanta Hawks 11.50 over racunam na BO od strane kelta a Lin bi tu treba izdominirat u zadnjoj cetvrtini, tako me vuce.
Walker K. : Charlotte Hornets 25.50 over mozda san se zafrka sa ovin paron ali Kemba je to i jednostavno me povuklo :D
Davis A. : New Orleans Pelicans 27.50 over osjecam da ce pojest Knickse, ako ne dodje do BO a mislim da nece, vrime je za obrvu da izdomira sa jednom ludom partijom over 40 u njegovom stilu.

Ovo je cisto neko moje misljenje, slobodno dajte komentar i misljenje ako negdi lutam (iako je vec kasno :D listic je pusten, ali moze da se pusti nesto drugo )

Pozdrav!!!
P.S. manje svadjanja danas i vise dobrih analiza :D
By Miki28
#111614 Pa nije bas da je obrva mirovao.

26&13
25&20
29&11
43&17 sa NY
40&8&8
29&8
I 12 sa Filom, bas lose djelovao na terenu, vrvt i umor.

Randle igra fenomenalno, konstantno, Moore prasi, Holiday standardno dobro na obje strane terena i jedino eto Mirotic koji nijbe u najboljoj formi. Nije bas da im je i neophodno 30+ konstantno os Dejvisa, mnogo ga vise stekaju ove sezone. Ipak protiv NY je bas bio nezaustavljiv, mada ima do toga da su Knicksi od starta krenuli jako pa onda Dejvis i druzina ubacili u vecu brzinu da to preokrenu.
Vcrs ipak mislim da ce ih ozbiljnije shvatiti i od starta krenuti ozbiljno
By rafa

Na 2win igras taka? Ne mozam da go singliram jas, pocnaja da baraat bar uste eden par :lol: