Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By No.1
Teo wrote:
No.1 wrote:Harris OUT !! Ajmo Murray,16.5 mozzart . :)

Lineup note: Nuggets will start Murray, Craig, Hernangomez, Millsap, Jokic on Saturday.

Cini mi se da ce Nagetsi pokusati sa Kregom na niski post da napadne Srudera/Westbrooka

dobar je Krejg napadac pa zbog toga vjerovatno

Uh ,onako ,ne bih ga nazvao ni prosecnim trenutno,on je dosta toga dobrog radio prosle godine u odbrani,zato su ga i koristili ponajvise.
By nbaspecialtips
#111828 ma kakvi azurni, bili su 20 minuta u ponudi... sasvim dovoljno za odigrat. Al s obzirom da se tmao igraci vise ne igraju pa ljudi ne uplacuju tamo na igrace mnogo, par ljudi pokusali spucat po 100km, limitirali te igrace i onda ih maknuli... jer se ovo nije bas desavalo cesto ove god. Nekad su micali igrace iz puned sve, al cesto su igraci sa originalnim marginama ostajali sve dok utakmica ne pocne (nekad bi kvota pala na 1.6)
By Teo
#111829 @No1,ironicno je bilo na tvoj komentar,mislio sam da si skontao,on je klasicni defanzivac i nikakve akcije nece ici preko njega.Bizli ce dobiti dobre minute.On je samo tu da malo pritisne Rasela
By No.1
Teo wrote:@No1,ironicno je bilo na tvoj komentar,mislio sam da si skontao,on je klasicni defanzivac i nikakve akcije nece ici preko njega.Bizli ce dobiti dobre minute.On je samo tu da malo pritisne Rasela

Nisam skontao iz prve ,malo umoran i cekam da pocne pa da se uspavam polako. :)
By Teo
#111832 Igram ja tamo specijal i to se tebi cini da se tamo ne igraju igraci,igraju se vise nego sto mislis,posebno ove sezone,ali vrlo brzo limitiraju racune,pa moras imati dosta poznanika ili uplacivati u njihovim lokalima