Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Teo
UcenikBGD wrote:Kakvo prepišavanje Erika bananamen Gordona. Za 5 minuta trece. Vec 22pts!!! I TT i Randle! Lepa noć!!! Ja sam momak na lošem glasu na ovom Forumu a ko ste vi???

preskocio si Sekstona,Mura,Portera.... a moze se reci da si imao i Hardena,Ubrea ali sacekacemo za njih malo
By UcenikBGD
Teo wrote:
UcenikBGD wrote:Kakvo prepišavanje Erika bananamen Gordona. Za 5 minuta trece. Vec 22pts!!! I TT i Randle! Lepa noć!!! Ja sam momak na lošem glasu na ovom Forumu a ko ste vi???

preskocio si Sekstona,Mura,Portera.... a moze se reci da si imao i Hardena,Ubrea ali sacekacemo za njih malo

Ne proseravaj se! Njih nisam igrao. Ja sam u analizama dao Erik Gordona a ti sta si danas dao?? Isto kao i jos neki "drugovi članovi" foruma koji samo moralishu i dobacuju! Ujutru cu da ti nalepim ovde tikete sa pomenutom trojicom posto prozzivas a onda ce biti Što ostavljas tikete??? Ja sam reko nbaspec kad je replicirao da Erik gordonu kriticno i 11,5 da POTPISUJEM da Gordon ide 20+ i sta sad??? Svi ćutimo ko pičke i obrisali taj post!!! A da je nedaj Bože ostao u minusu sločilo bi vas 50 da zajebavate Učenika!!! LicimUri jedni!!! Odro sam ih jeeee@@@aaa
By Teo
#111853 Hahahaha,samo nam sutra javi kad ti se javi vizija da ce neki trener odmoriti igraca,nemoj cekati zvanicne informacije.Nego samo napisi imam viziju da taj i taj trener danas odmara tog i tog igraca,to bi nam bilo korisno pa cemo mi sami izabrati sta i kako odigrati :lol: :lol:
By UcenikBGD
Teo wrote:Hahahaha,samo nam sutra javi kad ti se javi vizija da ce neki trener odmoriti igraca,nemoj cekati zvanicne informacije.Nego samo napisi imam viziju da taj i taj trener danas odmara tog i tog igraca,to bi nam bilo korisno pa cemo mi sami izabrati sta i kako odigrati :lol: :lol:

Al onda ne bih bio na Lošem glasu nego dobri vojnik Švejk koji uplaćuje tikete u kladionicama i traži wi fi da se uloguje na forum i postavlja svi da vide sta uplacuje tog trenutka. Da svima ugodimo!!! Jer bi neko iz mase možda da doda jos jedan par na svoj narodnjak od 20 parova za 20 dinara. Al ne može tako, jer nisam dobri vojnik Švejk nego Momak na Lošem glasu na ovom Forumu!!!
A ko si ti???
By UcenikBGD
Kazan23 wrote:cek ti se hvalis sto si pogodio gordona i rendlea nakon vijesti o izostancima paula i davisa?? ti stvarno nisi normalan :lol:

Postavicu ti tiket iz mozzarta Singl na Randlea uplaćen danas u 14h!!! Ne znam ni kad je izasla vest za Davisa! Granica bila 16,5!!! Kod mene je vest za Davisa izasla jos juce kad sam gledao new orleans sa njujorkom
By UcenikBGD
Kazan23 wrote:cek ti se hvalis sto si pogodio gordona i rendlea nakon vijesti o izostancima paula i davisa?? ti stvarno nisi normalan :lol:

I kad vidis tikete uplacene mnogo pre bilo kakvih zvanicnih info oko 14 h uplaceni. Sta cemo onda? Pokrices se ušima i ćutati ili ćes reci da sam fotosopirao vreme uplate??? Jedino vas ebu granice na Randle 16,5 i Gordon 14,5 koje su bile tada!!! :mrgreen: