Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Kazan23 wrote:i ja sam uplatio randlea jos oko podneva, i jos par igraca koji su prosli dosad al se nisam dosao tu hvalisati s tim ko neka seljacina.. jadan si da nemos bit jadniji

Ko se hvalio, ja sam samo rekao da je Gordon prepišao grnicu lagano jer sam u priči sa Specijalom rekao da potpisujem 20+ večeras a on nije bio siguran ni u 11,5 zbog forme!!!
A onda su krenuli napadi na Učenika, standardno!!!
By UcenikBGD
#111860 Ali sad sledi zapušavanje usta, jer će krenuti prozivke opet, sa sve vremenima uplate!!!
Mozzart tiketi:
1005-6513090-1660
1005-9253294-1660
1005-3564172-1660
1005-6489152-1660
to mi je bila prva runda tiketa oko 14h kad je izašla ponuda, da ne bude da sam izmislio granicu za Lavinea 23,5. Uvek uplatim2000 ili 3000 za početak u jednom pa ponavljam u drugom uplatnom mestu, jerkad odma staviš 12000 naprimr smanjuju kvote i granice pomeraju, i sad treba da dok oblazim kladionice i uplaćujem mislim i na Forum, da idem u direktnom prenosu sta igram i kad. A jok uveče kad sednem ispred kompa!!!
By UcenikBGD
Kazan23 wrote:eto upravo o tom pricam.. kad imas dobar dan dodjes se tu preseravat s nekim tiketima na kojima ni ne pise uplata.. stvarno sad prekidam bilo kakve razgovore s tobom jer je ocito da nisi normalan..

Na ovim tiketima NE PIŠE NI UPLATA??????????????????????????????????????
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Ja onda stvarno nisam normalana ti jesi!!!
Evo ja prekidam svaku dalju priču, neću ni Gordona ni Tristana pominjati ni postavljati, pa narod ako je slep kao ti pa ne vidi uplatu onda koji se krasni uopšte i polemišem sa tobom!!!
By Kazan23
#111864 ma nisam ni otvarao te tikete boli me kurac za njih.. al svejedno nije ni bitno, ovaj forum ionako ne sluzi za postavljanje dobitnih tiketa nego za pisanje analiza i postavljanje tipova uz kratko objasnjenje zasto se igra.. ti ne radis ni jedno od tog dvoje nego se samo tu preseravas.. evo ovo je zadnji post upucen tebi i vise se stvarno nemam namjere raspravljat s tobom jer nema smisla.. iskreno se nadam da ces popusit dozivitni ban jer me jebacki nerviras, a vjerujem i jos puno ostalih clanova..
By UcenikBGD
Kazan23 wrote:ma nisam ni otvarao te tikete boli me kurac za njih.. al svejedno nije ni bitno, ovaj forum ionako ne sluzi za postavljanje dobitnih tiketa nego za pisanje analiza i postavljanje tipova uz kratko objasnjenje zasto se igra.. ti ne radis ni jedno od tog dvoje nego se samo tu preseravas.. evo ovo je zadnji post upucen tebi i vise se stvarno nemam namjere raspravljat s tobom jer nema smisla.. iskreno se nadam da ces popusit dozivitni ban jer me jebacki nerviras, a vjerujem i jos puno ostalih clanova..

Ti si ozbiljno bolestan čovek!!!
Pa ja sam postavio tip Gordon over a ti nisi postavio ništa!!! I onda si me napao kad sam reko da je prosao tip. Izmislio si da sam uplatio posle neke info a ja sam ti dokazao i pokazao da je uplaceno pre toga. Onda si izmislio da postavljam tikete bez uplate vidljive ja ti pokazao tikete sa uplatom. Ti kazes da ih nisi ni gledao. Pa kako onda pricas da stavljam tikete gde ne pise uplata a nisi ih ni video?! Pa zato sto pricas bez argumenata i izmisljas samo. Ja te svaki put argumentovano pobedim i ti se iznerviras i sad trazis neki ban jer te nerviram. To sto sam pametniji od tebe nije razlog za ban!!! Evo neċu više pisati na Forumu da se ti ne bi nervirao. Samo nemoj vise uskakati sam sebi usta nekim netacnim i izmisljenim pricama. Kaze Forum sluzi za postavljanje tipova a ja postavio tip za danas a on nije i opet ja nisam normalan a on jeste???!!!
By Jackthetriper16
#111866 Vidi kako je Uca euforican nakon pogodjene prve analize ,a kazem ti ja da je to dobra stvar :lol: Ali kad covek zna da trener odmara igrace u b2b utakmicama,njemu je mnogo lakse da pogodi.Svaka cast, meni i dalje nije jasno kako si to pretpostavio? Imas neki x faktor u sebi :lol:
Ko je izostao u Clv pa si TT over,nisam upratio? :lol:
By UcenikBGD
Jackthetriper16 wrote:Vidi kako je Uca euforican nakon pogodjene prve analize ,a kazem ti ja da je to dobra stvar :lol: Ali kad covek zna da trener odmara igrace u b2b utakmicama,njemu je mnogo lakse da pogodi.Svaka cast, meni i dalje nije jasno kako si to pretpostavio? Imas neki x faktor u sebi :lol:

Pa Lebron!!! De živiš ti
By nbaspecialtips
UcenikBGD wrote:
Jackthetriper16 wrote:Vidi kako je Uca euforican nakon pogodjene prve analize ,a kazem ti ja da je to dobra stvar :lol: Ali kad covek zna da trener odmara igrace u b2b utakmicama,njemu je mnogo lakse da pogodi.Svaka cast, meni i dalje nije jasno kako si to pretpostavio? Imas neki x faktor u sebi :lol:

Pa Lebron!!! De živiš ti

Lebron i Love i Irving