Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
#111883 Brate mili, od toliko dobrih mečeva danas, svi se uhvatili za najraspaliju utakmicu Sakramento-Juta, samo zato što ne igra Mičel, pa šta ako ne igra, ionako AleksBurks, i rezervisti Krauder i kompanija uzimaju više šuteva od Ingliša Gobera Koji ni ne gleda koš osim po nekog ofanzivnog skoka itd. Nije ni čudo što će opet posle da bude kuknjava. Nije to kao Hjuston ili neka slična ekipa gde imaš tri krštena igrača a ionako igraju sa samo 7,8 u rotaciji od kojih bar pola nisu nikad ni bacili loptu ka košu, i onda kad ne igra jedan od te trojice vidi se iz aviona da će ostala dvojica da šutnu po 45 puta ako treba!!! Pa taj Gober sa ili bez Mičela ne uzme više od 7 šuteva i to 90% posle ofanzivnog skoka, i treba njega ili rezonskog Ingliša koji pažljivo bira kad će da šutne na koš da jurim over, pa nisam lud. Daj nekog sebičnog crnčugu koji će da siluje do ujutru loptu za over!!!
By UcenikBGD
Jackthetriper16 wrote:Tim Hardaway Jr Uco,sta mislis?

Ozbiljan igrač, koji je vezao dva minusa zaredom, tri još nije ove sezone!!!

Znam samo da će Alex Burks da uzme više šuteva nego što će Gober da imao poena!!!

Otprilike ima da bude 20-13 za Burksa!!!
By nbaspecialtips
#111891 dazbe da uzme i 6 suteva samo kad su zakucavanja i put backovi, pa ti to dodje 12 poena plus sva slobodna iz kojih nije los.. Covjek je na prosjeku od 15 poena, bice na margini 13-14, bez Mitchela, znaci Rubio ce biti primarni ball handler, nece pola lopti uzimat Mitchel (ne pricam samo o sutiranju) tako da ce igrati dosta pnr sa gobertom, a WCS to nece zaustavljat.. plus WCS je poglup igrac, moze tu biti i nekih nepotrebnih faulova kao inace... plus B2B- umorniji, slabija se odbrana igra. Te dve utakmice bez Mitchela Rubio na 11 i 12 asistencija, sot mu je najvise sto se ove sezone tice.. a i ima logike potpuno- kao sto sam reko, on kreira sve i vise pnra sa Gobertom i odmah se ocekuje jedno 3 asistencije vise nego inace, a kladionice ce ostavit one margine koje je on imao sa Mitchelom, jer eto koliko sam primjetio, malo asistancije manje prate od poena sto se tice korigovanja. Znaci na tih 5,5-6,5 koliko ce imat, siguran value protiv raspalih kingsa