Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
nbaspecialtips wrote:dazbe da uzme i 6 suteva samo kad su zakucavanja i put backovi, pa ti to dodje 12 poena plus sva slobodna iz kojih nije los.. Covjek je na prosjeku od 15 poena, bice na margini 13-14, bez Mitchela, znaci Rubio ce biti primarni ball handler, nece pola lopti uzimat Mitchel (ne pricam samo o sutiranju) tako da ce igrati dosta pnr sa gobertom, a WCS to nece zaustavljat.. plus WCS je poglup igrac, moze tu biti i nekih nepotrebnih faulova kao inace... plus B2B- umorniji, slabija se odbrana igra. Te dve utakmice bez Mitchela Rubio na 11 i 12 asistencija, sot mu je najvise sto se ove sezone tice.. a i ima logike potpuno- kao sto sam reko, on kreira sve i vise pnra sa Gobertom i odmah se ocekuje jedno 3 asistencije vise nego inace, a kladionice ce ostavit one margine koje je on imao sa Mitchelom, jer eto koliko sam primjetio, malo asistancije manje prate od poena sto se tice korigovanja. Znaci na tih 5,5-6,5 koliko ce imat, siguran value protiv raspalih kingsa

Raspali Kingsi???
Jel to oni što sinoć jedva izgubiše pola koša od Šampiona i pre toga odraše tu istu Jutu koju pominjemo i Oklahomu???
By UcenikBGD
#111895 Ili je to možda jaka Juta sa tri vezana poraza od tih istih raspalih Kingsa, lejkersa i Indijane bez Oladipa??? Inače sa skorom 1-5 u zadnjih 6 utakmica!!! Pre bi rekao da je malo obrnuto u tom raspadu, pogotova sada Juta bez Mičela!!!
By nbaspecialtips
#111896 Joj e ajd dobro znas na sta mislim. igraju s najbrzim pace-om, i desetom najgorom odbranom. Zbog toga bi trebali primati vise poena po utakmici sto id eu prilog overu.. Imas li sta konkretno zato npr Rubio ne ide na 7+ as veceras?

EDIT: Eto od nas cemo se malo i educirati. Ocito da je potrebno. Krenimo sa hiperbolom
https://en.wikipedia.org/wiki/Hyperbole
By Ucenikodmucenika
#111899 Divis se uceniku koji stavi singl koja bab je znala !!!
A prozivas ljude koji i tebe i mene i Ucenika za dorucak jedu po nba znanju

A evo kad uceniku se divis da ti pokazem gdje se telad vezu...

https://imgur.com/a/O2Uv6oQ

Forum se pretvorio u vrtic...Manje under koji kaze da se ne moze zivjeti od kladze ,jbg ja vec 5. sezonu pravim 4000+ evra najamnje svake sezone ,pre dve godine ste bili svejdoci kad sam.skino tiket na 2
7.5 evra a dobitak bio 3000 evra ...itd...uglavnom jer takvi kao ti imaju pravo glasa na izborima mi tonemo a i na forumu...ajte djeco idite trazite od tate i mame za kladioncu jer ovako ne znate gdje je lijevo...p.s. ucenik poslacu ti gdje smo u grupi viber Cenzura ... negdje oko 10 ujtro sve te tipove dali jedni drugima i Lavine i Rose I Saric itd...ali neka tako vam i treba kad ljudi vide da ste debili nece vise ni da vam daju...ja vam kazem promjenite pricu i garantujem vam da ce vam se to ispaltiti..inace Moris i Saric je isto bio na mojim tiketima i dosli su...nisam ja ko ucenik da da Dedmonda ajd sto nije uso to vece nego lik nije presao u 10 utak sledevih tu granicu..a eto vidis meni vec sledecu presli
..ali vi ne znate citati analize vec daj ti meni zavrsni tip...debilizam lv pro..
Ne bih ni za o da si me prozivao javio mi Miki pa reko da narod. Vidi ko je tele a ko zna sta je nba...ajd sad paljba
Last edited by Ucenikodmucenika on 25 Nov 2018, 15:42, edited 1 time in total.
By Ucenikodmucenika
nbaspecialtips wrote:round 2 fight

Tebe sam cjenio ali de malo igrace ispod radra sto samo zvijezde tipujes...uglavnom ok je to ali jos nisi zagrebao sustinu nba tipovanja ,ucenik je ok to sam i onda rekao samo sto za onakva prozivanja jos on mora tog da pokaze... ...smjesno sve mi to izgleda...u svakom.slucaju sad mi mozete psovati sve zivo log out i vise nikad ama bas nikad necu napisati nista ovde vise ..bio sam ovde pokazao sta sam pokazao...sad odoh da analiziram treba nesto i dobiti na kladzi a ne ovde palamuditi
Last edited by Ucenikodmucenika on 25 Nov 2018, 15:45, edited 1 time in total.
By LosPollosHermanos
#111904 Jaren Jackson Jr. 11.5 over. Mali ima minutazu, ima slobodu da uzme 10 do 15 suteva, zna i za 3 potegnuti. U Njuroku ga nema ko cuvati, nece sve to sam Gasol da roka, protiv ovakvih treba malo da omrsi brke i balavurdija :lol:

Lin 13.5 over.
Ide na bivsu ekipu, u zadnje vreme pogadja fino, minutaza vise nego solidna. I da ode u BO igrace.