Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By rafa
Ko-ometator wrote:Danas b2b Jazz-u (Kuci protiv Indiane) i Magic (@GSW). Kakav je Oladipo jel ima neko info hoce li zaigrati veceras, cito sam da je “unlikely”, jel ima neko info...

Ima ga na 18,5.. Da uhvatimo Bogdanovica na 13,5 pa nek Dipo ne igra. Ajmo ko dobro predviduje nek kaze :D A i dobro je da setimo CP3 takodje.. Gordon 15,5.
By Ko-ometator
#112017 Mogao bi iz indiane Bojan Bogdanovic over ako ne bude Oladipa a i Sabonis je upitan, Miles Turner isto vuce neku povredu. Bojan ide na Slow Dzoa ako se ne varam... sinoc je imao solidnu partiju 18 poena, 8 asist 1 reb u 28 minuta, bice umoran :-) Mogao bi Bogdanovic +
By Jackthetriper16
Ko-ometator wrote:Mogao bi iz indiane Bojan Bogdanovic over ako ne bude Oladipa a i Sabonis je upitan, Miles Turner isto vuce neku povredu. Bojan ide na Slow Dzoa ako se ne varam... sinoc je imao solidnu partiju 18 poena, 8 asist 1 reb u 28 minuta, bice umoran :-) Mogao bi Bogdanovic +

Slow Dzoris kazes :lol:
By MKDTips
Ko-ometator wrote:Sto, jel gresim... slobodno ispravi ako nije tako :-) cenim svacije misljenje

Bogdanovic 16.5+ 1.75 kvota u maxbetu, oni su mi najblizi, smaraci balkan bet jos nisu izbacili

Ja ga imam na 13.5.Nezz dali da ga igram over?
By manje under
MKDTips wrote:
Ko-ometator wrote:Sto, jel gresim... slobodno ispravi ako nije tako :-) cenim svacije misljenje

Bogdanovic 16.5+ 1.75 kvota u maxbetu, oni su mi najblizi, smaraci balkan bet jos nisu izbacili

Nemoj odigraj ga ti na 13,5 manje pa kud puklo da puklo.
By Phil_Luck
manje under wrote:
MKDTips wrote:

Nemoj odigraj ga ti na 13,5 manje pa kud puklo da puklo.

sto ne pojuris makaze 13-17 i realno da oba dodju?
By UrosGospodarVremena
#112045 Triple i double, pa kud puklo da puklo

Vucevic 19.5 over
Capela 16.5 over
Kardasijan 12.5 over

Rubio 14.5 over
Wiggins 16.5 over

EDIT: Rubio je sad 13.5 u Mozzartu

Neke kratke analize pisem kad stignem.
Last edited by UrosGospodarVremena on 26 Nov 2018, 18:03, edited 1 time in total.