Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kyrie94
#112047 Zeller 5.5- skokova bet355
Ide na lopeza koji je svugdi samo ne u reketu. Ceka na trici i samo ih ispaljuje bez iti malo srama. Zellee nece kupit lako skokove kad mora stajat visoko a i mislin da zbog lopeza nece igrat vise od 20min.
By toshiba86
UrosGospodarVremena wrote:Triple i double, pa kud puklo da puklo

Vucevic 19.5 over
Capela 16.5 over
Kardasijan 12.5 over

Rubio 14.5 over
Wiggins 16.5 over

EDIT: Rubio je sad 13.5 u Mozzartu

Neke kratke analize pisem kad stignem.

Lakse ti scen tiketa postaviti nego toliko pisati .
By Robans
#112067 Pozdrav svima :)
Ovo je vjerojatno prvi forum na koji nesto pisem a posto sam NBA fan i volim se okladiti na isti uvijek je dobro poslusati i druga misljenja kako bi mozda postotak mojih pogodaka bio veci
Nadam se da su tu svi s istom namjerom.
Uvijek odigram 3 para pa cu tako i danas

Cavs vs T-Wolves / 216,5 - OVER
Najlosija obrana lige bez glavnog branica Nwabe pred domacom publikom, ne preostaje nista nego probati zabiti sto vise koseva kako bi se domogli pobjede drugaciji nacin ne vidim za pobjedu siguran sam da ce se ova utakmica igrati sa visokim pacom

Harden (Wizards vs Rockets) / 29,5 - OVER
Takodjer utakmica sa puno koseva po mojem misljenju sa trenutacno losim Gordonom i losom obranom u reketu Wizardsa, te vjerojatno ne 100% -im Paulom (ako i zaigra uopce) ocekujem jos jednu utakmicu u kojoj Harden uzima 20+suteva te sigurno dosta slobodnih bacanja uzet cu ovu okladu

Tatum (Pelicans vs Celtics) / 16,5 - OVER
I tu se ocekuje 110-ak koseva Kelta Tatum nakon male turbulencije hvata opet zamah i neki dan protiv dobrih krilnih defanzivaca Dallasa ubacuje 21, Barnes mozda nema neke DEF-statse ali svojim obrambenim kretnjama sirokim rasponom ruku i agilnoscu uvijek zatvara dobro kut prema kosu...
Tatum kao jedan od talena uveo je u svoju igru i MID-range shoot koji je sve efikasniji, odsutsvo Browna, Tatum je go to opcija za sut ocekujem 30min i 15+ suteva vcrs od njega i to protiv lose krilne obrane Wes Johnson, Mirotic (koji je jak pod kosem ali nedovoljno brz za Mid range) i miss-match ako ga preuzme Moore

Svaki REPLY je dobrodosao...