- 26 Nov 2018, 20:09
Pozdrav svima
Ovo je vjerojatno prvi forum na koji nesto pisem a posto sam NBA fan i volim se okladiti na isti uvijek je dobro poslusati i druga misljenja kako bi mozda postotak mojih pogodaka bio veci
Nadam se da su tu svi s istom namjerom.
Uvijek odigram 3 para pa cu tako i danas
Cavs vs T-Wolves / 216,5 - OVER
Najlosija obrana lige bez glavnog branica Nwabe pred domacom publikom, ne preostaje nista nego probati zabiti sto vise koseva kako bi se domogli pobjede drugaciji nacin ne vidim za pobjedu siguran sam da ce se ova utakmica igrati sa visokim pacom
Harden (Wizards vs Rockets) / 29,5 - OVER
Takodjer utakmica sa puno koseva po mojem misljenju sa trenutacno losim Gordonom i losom obranom u reketu Wizardsa, te vjerojatno ne 100% -im Paulom (ako i zaigra uopce) ocekujem jos jednu utakmicu u kojoj Harden uzima 20+suteva te sigurno dosta slobodnih bacanja uzet cu ovu okladu
Tatum (Pelicans vs Celtics) / 16,5 - OVER
I tu se ocekuje 110-ak koseva Kelta Tatum nakon male turbulencije hvata opet zamah i neki dan protiv dobrih krilnih defanzivaca Dallasa ubacuje 21, Barnes mozda nema neke DEF-statse ali svojim obrambenim kretnjama sirokim rasponom ruku i agilnoscu uvijek zatvara dobro kut prema kosu...
Tatum kao jedan od talena uveo je u svoju igru i MID-range shoot koji je sve efikasniji, odsutsvo Browna, Tatum je go to opcija za sut ocekujem 30min i 15+ suteva vcrs od njega i to protiv lose krilne obrane Wes Johnson, Mirotic (koji je jak pod kosem ali nedovoljno brz za Mid range) i miss-match ako ga preuzme Moore
Svaki REPLY je dobrodosao...