duncan over 17,5
bosh over 13,5
wade over 4,5 assist
parker over 6,5 assist,HL
Dosli smo do 5.utakmice u seriji,po mnogima mozda i najvaznije i smatram da tko dobije ovu ima realne sanse za prsten.Ako pogledamo tradiciju domacin nikad nije izgubio 5.utakmicu u finalnoj seriji,vjerujem da ce tako biti i danas i da su izvukli pouku iz prosle koju su totalno podbacili u nastavku.Za navedeno su im potrebni dobri ucinci glavnih igraca Duncana i Parkera,moguce i Manu,ali na njega se nebi previse oslonio jer je katastrofalno odigrao ovu seriju.Duncan mi je danas izgledan u suradnji sa Parkerom koji bi ga trebao opskrbljivat loptama pod kosem i sa poludistance i uz pokoje slobodno bi trebao prebaciti ovu granicu.U zadnjoj je zabiljezio 20 koseva uz samo 10 uzetih suteva(6-10),ali cak 10 izlazaka na liniju slobodnih(80%),sta govori da je bio nerijesiva enigma za obranu gostiju.O Boshu sam vec pisao u nekoliko navrata i ne zelim se ponavljat,ali zeli li Mia neku sansu mora i centarska pozicija dati svoj doprinos.U dosadasnjim utakmicama serije zabio je 13,12,12,20 sta govori da se uvijek vrti oko danasnje margine.Wade je u zadnjoj odigrao maestralno ubacivsi 32 kosa,uz 6 skokova i 4 assista,s obzirom da danas ne ocekujem slicno mislim da ce se orjentirati razigravanju kolega kao u vecini slucajeva na gostujucim parketima(u zadnjih 7 utakmica vani ima 11,5,4,8,6,5,4 assista).Parker je u prvoj odigrao ucinkovito u napadu sa 21 kosem,da bi u ostale 3 partije bio ispod prosjeka kad je isao daleko ispod ponudjene granice.U 3.se ozljedio,cak se nagadjalo da ce propustiti proslu utakmicu,sta se naravno nije desilo zbog vaznosti utakmice,ali zato je bio izvrstan u razigravanju ekipe sa 9 assista u 32 min provedene na parketu,u utakmici prije je odigrao samo 27 min i zabiljezio 8 assista(cak 7 u prvom pol dok se nije ozljedio).Imajuci u vidu ozljedu prepona i dosadasnje ucinke doma,ovo mi se cini kao najizgledniji par(u zadnjih 10 domacih utakmica cak 9 puta je isao preko ove granice,a ucinci u zadnje 4 su 9,9,8,9 assista u manje od 30 min provedenih na parketu u prosjeku).