Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By uteensil15
arsa156k wrote:https://imgur.com/a/DoE51AL
Mrtvi Viggins i Tibodo nek se napuse kurca jedan drugom aaaaa

Šteta za 200evrića malo manje biće , mene mrtvi E'twaun Moore izjebo isti kurac ko i wiggins neće da puca i gotovo od sad samo wanna be MVP igrače over i pravit se pametni :D
By arsa156k
uteensil15 wrote:
arsa156k wrote:https://imgur.com/a/DoE51AL
Mrtvi Viggins i Tibodo nek se napuse kurca jedan drugom aaaaa

Šteta za 200evrića malo manje biće , mene mrtvi E'twaun Moore izjebo isti kurac ko i wiggins neće da puca i gotovo od sad samo wanna be MVP igrače over i pravit se pametni :D

Ma ovo je uzasno, lik ga nije ubacio uopste u cetvrtoj cetvrtini
By uteensil15
#112141 Townsa i covington nikad nisam sa njima na kraj izašao teže njih pogodit nego DameTime-a , ludnica u oracle Orlando ispustio ogromnu prednost čim vučko slabije odigra poluvrijeme odmah se odrazi na rezultat , šteta da te oba za koš obore , biće bolje sutra
By uteensil15
#112148 Pozdrav,

Reggie Jackson 14,5 over @ 1.85 supersport

Jedan od većih šmekera na svojoj poziciji, večeras igraju na domaćem parketu protiv Knicksa koji više-manje svi znamo kakvi su.Reggie ove sezone zasada ima prosječno 15.7poena iz nešto malo više od 13šuteva sa polja i 4slobodna po utakmici , prosječna minutaža mu je 29min te efikasnost šuta mu je 38%(slobodna bacanja 85%) nije bajno,ali Reggie na domaćem parketu uzima više rizika i igra dosta bolje tj. na domaćem parketu je 5/7 puta išao over jedino nije išao protiv Bostona koji ih je tada razmontirao 20 razlike ostavši detroit na 89 poena te utakmicu protiv utakmicu Clevlanda jer su praktički sredinom 2/4 četvrtine riješili utakmicu
jer su ošli 20+ razlike Cavsi to Božjim čudom ove sezone nebi mogli vratit,što sigurno neće protiv Knicksa jer su oni zadnje 3 utakmice dobili jake ekipe (Pelicanse[NYK bio domaćin],Memphis[gost],Boston[gost]).

Nikola Jokić 17,5 over @ 1.85 supersport

Nešto mi balkanci centri trpamo LeBrona i ekipu :D
Šala na stranu u zadnjih 8 utakmica 6puta centri ekipa protiv koje igraju Lakersi idu over 2x Vučević,Jokić,Len,Nurkić,TT kardasijan(samo čudni Whiteside barem zasad i Wille C.S.[12 poena za pola koša] su išli manje).
Očigledno imaju defanzivnih problema sa centrima iako McGee tuče blokade ko manijak , ali ako itko zna napravit problem pod košem sa svojom lucidnošću to je zasigurno Jokara.
Jokić ove sezone u prosjeku igra 30min ovu tekmu će i više ipak LeBron i ekipa dolaze,on uzima 12.3 šuteva po utakmici i 4slobodna bacanja uz to prosjek
šuta sa polja mu je 47%[za 3poena 33%) uz prosjek poena 16.6 po utakmici uz sve ovo je još i Gary Harris upitan zbog ozljede propustio zadnju utakmicu sa Oklahomom,pa ako on izostane vjerujem da će se tražit Jokić još koji put više kao solucija.Jokić u ovoj utakmici na domaćem parketu mora razbit ovu krizu identita odnosno zadnje 3utakmice je išao under.

,LP.
By Indijanac85
#112149 Za danas mi se najvise svidilo ovo, kladionica je makedonska.

Leonard K. : Toronto Raptors 22.50 vise [nekako mi je falivena ova granica i to me navuklo]
James L. : LA Lakers 27.50 vise [Iman neki osjecaj da bi danas moga malo pocastit domacu publiku sa nekon ludom partijom sa preko 30]
Gasol M. : Memphis Grizzlies 18.50 vise [igran ga najvise zato sta je u ludoj formi, a i moze protiv litvanca i "sunarodnjaka"]
Jokic N. : Denver Nuggets 18.50 vise [Najvise sta igra protiv LeBrona i bit ce nabrijan da potvrdi jos jedan put da je zvijer od igraca]

Ovo je cisto neko moje vidjenje, bez neke adekvatne analize jer za to nisam bas najnaj, to ostavljam majstorima na forumu ;)

Svaki komentar, bija on pozitivan ili negativan ali ako je konstruktivan je dobrodosa :)

Pozdrav ekipa !!!

P.S. Malo san se zaheba sa username-om i grckin alfabetom :lol: pa ako neko zna kako da se promini bi bilo idealno.