Runovican wrote:Nekako mi se Griffin over 24.5 cini kao predobar tip...matchup hezonja a koliko prima s te pozicije NY ove godine isto vodi u prilog k tome..A Gordon 31, Jackson 19 , Mirotic 19, Sikam 21...
Noah Vonleh maybe?
Runovican wrote:Nekako mi se Griffin over 24.5 cini kao predobar tip...matchup hezonja a koliko prima s te pozicije NY ove godine isto vodi u prilog k tome..A Gordon 31, Jackson 19 , Mirotic 19, Sikam 21...
PauGasol_92 wrote:Drugari interesuje me vase misljenje, Valanciunas 11,5 manje?
UcenikBGD wrote:uteensil15 wrote:Πρίντεζης wrote:Za danas mi se najvise svidilo ovo, kladionica je makedonska.
Leonard K. : Toronto Raptors 22.50 vise [nekako mi je falivena ova granica i to me navuklo]
James L. : LA Lakers 27.50 vise [Iman neki osjecaj da bi danas moga malo pocastit domacu publiku sa nekon ludom partijom sa preko 30]
Gasol M. : Memphis Grizzlies 18.50 vise [igran ga najvise zato sta je u ludoj formi, a i moze protiv litvanca i "sunarodnjaka"]
Jokic N. : Denver Nuggets 18.50 vise [Najvise sta igra protiv LeBrona i bit ce nabrijan da potvrdi jos jedan put da je zvijer od igraca]
Ovo je cisto neko moje vidjenje, bez neke adekvatne analize jer za to nisam bas najnaj, to ostavljam majstorima na forumu![]()
Svaki komentar, bija on pozitivan ili negativan ali ako je konstruktivan je dobrodosa![]()
Pozdrav ekipa !!!
P.S. Malo san se zaheba sa username-om i grckin alfabetompa ako neko zna kako da se promini bi bilo idealno.
Dalmoš ambicizno, sviđa mi se pogotovo ova granica na Leonarda.
Jedino LBJ on mi ne ulijeva ogromno povjernje ,al kad vidi da je Harden 54 utrpa i Durant 49 utrpa večer prije možda i on krene tim stopama hahah
I meni se sviđa 22,5 na Kawaja, to je prelepa grana.
A što se tiče Lebrona, da bi krenuo stopama Duranta i Hardena, morao bi da gađa slobodna 13/13 ko Durant sinoć ili bar 13/15 kao Harden a jok kao preksinoć protiv Orlanda 6/11 !!! Porediti prefinjene meke ruke Duranta i Hardena sa onom drvenom Lebronovom je u najmanju ruku neumesno!!! Lebron nije tip 50+ kao pomenuta dvojica, bar po meni!!! On mora mnogo da siluje svojom snagom i da se mnogo troši da bi nagurao 40,50 poena (ili bar da ubaci 6 trojki kao protiv Majamija) a on to ne radi dok ne počne plej of. Ova prva dvojica su mnogo prefinjeniji skoreri i mogu kad se otkači šut da trpaju svako veče po 40,50
Mladen28 wrote:PauGasol_92 wrote:Drugari interesuje me vase misljenje, Valanciunas 11,5 manje?
Zavisi, ako je u startnoj postavi onda je okej.
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]