Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
UcenikBGD wrote:Nego ja imam drugi problem!!! Mislim da me prate!!!

Ovo nje prvi put, da se dešava. Uđem u meridijan i singliram Tajrika velikog Evansa over 11 i posle dođem kući i pogledam još neke granice kad vidim Evans nije više 11 nego 14!!!
Neko veče sam ih odrao u meridijanu žestoko, da li se oni plaše jednog sićušnog pojedinca ili sam ja samo Lud???
By rafa
UcenikBGD wrote:AKolinsa iz Atlante razmsljao da odigram over ali mi 15 nekako mnogo i sad vidim spustili ga na 13!!!

Isto i ja imam na 13,5.. razmisljam da povezam sa Mudiaya, bas mi se dopala ova analiza sto je Kazan objavio.
By UcenikBGD
rafa wrote:Uco aj pocasti jedan double, da idem all in pa kad je bal nek je maskembal.

Jokić over18,5 sam igrao singl još danas, ali su ga vidim izpodizali na 19,5, malo sam ga pojačao u meridijanu malopre kad sam igrao i Evansa jer ga oni drže na 18 još uvek!!! Ali Evans ti je sada 14, jbga to bi ti bilo lepo Jokic18 i Evans11 overi
By UcenikBGD
rafa wrote:
UcenikBGD wrote:AKolinsa iz Atlante razmsljao da odigram over ali mi 15 nekako mnogo i sad vidim spustili ga na 13!!!

Isto i ja imam na 13,5.. razmisljam da povezam sa Mudiaya, bas mi se dopala ova analiza sto je Kazan objavio.

Dopala ti se Kazanova analiza?? :evil: :evil: :evil:
Pa mi nemamo više šta da pričamo više!!!