Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
UcenikBGD wrote:
rafa wrote:
UcenikBGD wrote:AKolinsa iz Atlante razmsljao da odigram over ali mi 15 nekako mnogo i sad vidim spustili ga na 13!!!

Isto i ja imam na 13,5.. razmisljam da povezam sa Mudiaya, bas mi se dopala ova analiza sto je Kazan objavio.

Dopala ti se Kazanova analiza?? :evil: :evil: :evil:
Pa mi nemamo više šta da pričamo više!!!

Zajebavam se!!
Igrao sam ga i ja na 12 over!!!
Često i ja prepišem od kazandžije par, i to mi je super baš.
Kad pogodi uzmem pare, kad promaši drkam ga da nema pojma!!! :mrgreen:
By LosPollosHermanos
#112208 T.J Warren over 18.5.
Ide na na Bogdanovica ili Janga, zavisi sta igra. Moze i 3 i 4. Nece mu neku veliku prepreku predstavljati ni jedan ni drugi. Brat ima mnogo minuta, nekad vise i od Bukera. Uzece svoju porciju. Buker ce imati malo vise problema od njega sa Kolisonom.
By vintage1978
Jackthetriper16 wrote:Nego je l kontate MeGija 11,5+ ,nesto ne verujem da ce Denver bacati pik na njega,dosta lobova dobija,tu ce danas biti oko 25 min,i 12-13 suteva,nesto mislim da ce odbrana Denver biti orjentisana da zaustavi Kuzmu,Lebrona ne mogu.

DEJA VU :D
By LosPollosHermanos
Jackthetriper16 wrote:Nego je l kontate MeGija 11,5+ ,nesto ne verujem da ce Denver bacati pik na njega,dosta lobova dobija,tu ce danas biti oko 25 min,i 12-13 suteva,nesto mislim da ce odbrana Denver biti orjentisana da zaustavi Kuzmu,Lebrona ne mogu.

dobro zapazanje
By Jackthetriper16
#112213 Ne znam za veceras,Drumond je bas napunjen unazad nekoliko utakmica,Timi Hardway ce prangijati,Kanter je imao ogromnu minutazu sa Memfisom,povezase 3 pobede ni sami nisu svesni kako,ovu staju u Detroitu ,mozda bude bas na 15,ali sutra vs Embid je over,nesto pamtim da dobro igra protiv File.
By uteensil15
UcenikBGD wrote:
uteensil15 wrote:
Πρίντεζης wrote:Za danas mi se najvise svidilo ovo, kladionica je makedonska.

Leonard K. : Toronto Raptors 22.50 vise [nekako mi je falivena ova granica i to me navuklo]
James L. : LA Lakers 27.50 vise [Iman neki osjecaj da bi danas moga malo pocastit domacu publiku sa nekon ludom partijom sa preko 30]
Gasol M. : Memphis Grizzlies 18.50 vise [igran ga najvise zato sta je u ludoj formi, a i moze protiv litvanca i "sunarodnjaka"]
Jokic N. : Denver Nuggets 18.50 vise [Najvise sta igra protiv LeBrona i bit ce nabrijan da potvrdi jos jedan put da je zvijer od igraca]

Ovo je cisto neko moje vidjenje, bez neke adekvatne analize jer za to nisam bas najnaj, to ostavljam majstorima na forumu ;)

Svaki komentar, bija on pozitivan ili negativan ali ako je konstruktivan je dobrodosa :)

Pozdrav ekipa !!!

P.S. Malo san se zaheba sa username-om i grckin alfabetom :lol: pa ako neko zna kako da se promini bi bilo idealno.

Dalmoš ambicizno, sviđa mi se pogotovo ova granica na Leonarda.
Jedino LBJ on mi ne ulijeva ogromno povjernje ,al kad vidi da je Harden 54 utrpa i Durant 49 utrpa večer prije možda i on krene tim stopama hahah :D

I meni se sviđa 22,5 na Kawaja, to je prelepa grana.
A što se tiče Lebrona, da bi krenuo stopama Duranta i Hardena, morao bi da gađa slobodna 13/13 ko Durant sinoć ili bar 13/15 kao Harden a jok kao preksinoć protiv Orlanda 6/11 !!! Porediti prefinjene meke ruke Duranta i Hardena sa onom drvenom Lebronovom je u najmanju ruku neumesno!!! Lebron nije tip 50+ kao pomenuta dvojica, bar po meni!!! On mora mnogo da siluje svojom snagom i da se mnogo troši da bi nagurao 40,50 poena (ili bar da ubaci 6 trojki kao protiv Majamija) a on to ne radi dok ne počne plej of. Ova prva dvojica su mnogo prefinjeniji skoreri i mogu kad se otkači šut da trpaju svako veče po 40,50

Prebukvalno LeBrona gazda Učeniče shvatio naravno da nije tip za 50+ još pogotovo protiv Denvera ,al ja bi ga najprije zaobišao ,ali kad bi ga bio primoran odigrat on bi bio više 27,5 na mom tiketu jer je to ipak moćni LBJ :D , Lijep pozdrav :D
By lovac
UcenikBGD wrote:
UcenikBGD wrote:Nego ja imam drugi problem!!! Mislim da me prate!!!

Ovo nje prvi put, da se dešava. Uđem u meridijan i singliram Tajrika velikog Evansa over 11 i posle dođem kući i pogledam još neke granice kad vidim Evans nije više 11 nego 14!!!
Neko veče sam ih odrao u meridijanu žestoko, da li se oni plaše jednog sićušnog pojedinca ili sam ja samo Lud???

ha ha legenda je opet javio šta je odigrao kad su digli granicu :lol: