- 02 Jul 2013, 21:06
Evo za danas 2 para sa moje stranice:https://www.facebook.com/pages/Uncle-Drew-NBA/459844800775198?fref=ts.
Sretno ekipa tko isprati,daleko je NBA pa se nadam da će i ostali članovi se malo aktivirati,pozdrav i uživajte u ljetu
Svjetsko prvenstvo U-19:
Šarić D.(-24,5+) VIŠE 1,85
Šarić je nedvojbeno jedan od najboljih mladih igrača europe,među svojim vršnjacima je 2 koraka ispred svih pa tako i svaka akcija Hrvatske ide preko njega, vuče sve konce i danas u vrlo bitnoj utakmici za prolaz dalje ne treba ništa drugo ni očekivati nego još jednu odličnu predstavu Darija jer će to za pobjedu protiv Litve sigurno trebati.Na terenu provodi gotovo cijelu utakmicu odmori par minuta maksimalno čak i kada je u problemima sa faulovima trener mu vjeruje i igra a danas radi važnosti utakmice vjerujem da neće ni izlaziti sa terena ako i bude kao što sam rekao to će biti par minuta.Granica jeste velika ali za Šarića mislim da je prolazna,uz to da je prošle godine u finalu europskog prvenstva ovoj istoj Litvi zabio 39 poena.
Australia(h+35,5)-SAD 2 1,70
SAD je na turniru drugi svijet za sve ostale ekipe pa tako i ne čude ovakvi hendikepi na njih jer su se poigravali sa svima s kojima su igrali.Obala Bjelokosti +59,Kina +56,Rusija +68 i jučer Brazil +25 gdje su odigrali najslabije na turniru ali teško je povjerovati da će ovakva ekipa odigrati 2 takve utakmice uzastopno i vjerujem da se već danas vraćaju na stare staze +50 pobjeda jer im Australija u nikojem segmentu ne može parirati i daleko su bolji od njih.