Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Indijanac85
#112281 Ajmo radni narode :D

Da nadjemo zajedno neki dobitni double/triple,
dok cekam sta, kako, zasto da se izigra, pustija san jedan rekreativni 5 za 5 (5 igraca za 5€)

Vucevic 19,5 over
George P. 22,5 over
Rose D. 17.5 over
Mudiay E. 10.5 over
DeRozan 23,5 over

*(makedonska kladionica)
By Kazan23
Πρίντεζης wrote:Ajmo radni narode :D

dok cekam sta, kako, zasto da se izigra, pustija san jedan rekreativni 5 za 5 (5 igraca za 5€)

Vucevic 19,5 over
George P. 22,5 over
Rose D. 17.5 over
Mudiay E. 10.5 over
DeRozan 23,5 over

*(makedonska kladionica)

Sto Emmanuela over? :lol: :oops:
By Indijanac85
Kazan23 wrote:
Πρίντεζης wrote:Ajmo radni narode :D

Vucevic 19,5 over
George P. 22,5 over
Rose D. 17.5 over
Mudiay E. 10.5 over
DeRozan 23,5 over

*(makedonska kladionica)

Sto Emmanuela over? :lol: :oops:

Kako da ti kazen, a da ti ne lazen :D je da san pa ka kruska na njemu juce ali tvoja analaiza me kupila i Emmanuela je od juce moj favorit, a pogotovo kad se podcijeni sa ovako malon granom, veceras bi moglo bit ka i u filmu (Emmanuele), ne za mladje od 18 :mrgreen:
By Kazan23
#112284 Da ali sam i napisao da je opasan par zbog rotacije Knicksa i tako je i bilo. Juce uopce nije ulazio od sredine trece iako je bila ziva tekma, da je usao jos zadnjih 6min vjerojatno bi i presao iako se isfulao ko debil.. Vjerojatno ce danas bas zato i prec 10,5 al ja vise ne igram nikog iz Knicksa, kakav mi je i bio plan, al eto juce sam bas zabrijao na njega :roll:
By Indijanac85
Kazan23 wrote:Da ali sam i napisao da je opasan par zbog rotacije Knicksa i tako je i bilo. Juce uopce nije ulazio od sredine trece iako je bila ziva tekma, da je usao jos zadnjih 6min vjerojatno bi i presao iako se isfulao ko debil.. Vjerojatno ce danas bas zato i prec 10,5 al ja vise ne igram nikog iz Knicksa, kakav mi je i bio plan, al eto juce sam bas zabrijao na njega :roll:

Jbga desava se, znan da je zeznut par ali to je, ko ne riskira ne profitira ;)