Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UrosGospodarVremena
Phil_Luck wrote:Vrlo sam blizu da uzmem under na TT vs Okc na 13.5, nekako mi puno 14 da im meti iako je povezao 4 plusa,msm da ce okc zavrsiti sve prije zasnje cet, neko misljenje?

Definitvno ima value na 13.5, moze Adams da ga ostavi ispod te grane. Da je 11.5 kao sto je bio u Mozzartu, onda ga ne bih smeo igrati under, ali na toj grani bih ga igrao
By Mladen28
Davidenko wrote:sto mislite ima li smisla igrat Embiida under 27,5?? Igraju protiv knicksa pa mislim da bi phila to trebala rijesit do kraja trece cetvrtine.

Ne, Fila nije toliko uverljiva, nemaju klupu, izgubili su pre neki dan od Klivlenda.
By NbaNba
#112332 kad' vidim Capelu da igra kao sto je igrao poslednji mec, ne bih ga nikada stavio na tiket...Da mu se ne odbi ona lopta na kraju produzetka i ne dodje tacno u ruke , nikada ne bi presao..
Ko je gledao prosli mec, moze se reci da je "igrao" prvo poluvrijeme, ovo ostalo...Nezainteresovan k'o ja za Evroligu ! Ne gleda loptu, ruke drzi dole, ocajno.. Jedino sto mu se dalo odigrati bio je Alley oop, jer bi definitivno izgledao glupo da ne skoci i ne uhvati tu loptu i da kos...
Plavi cuperak, da se angazuje malo bio bi odlican igrac, a ovako...Neka, rado cu ga preskociti.

(cekam bacanje hejta)

Moja 3 singla za danas,
Lamb over 15.5 (Konstantan igrac, gotovo da nema lose i dobre dane..Cak i kada je Kemba ubacivao 60 i 43 on je dolazio preko..
J. Parker over 18,5 (LaVine ce biti dobro zatvoren veceras, te dok ne pronadje nacin kako da dodje do kosa (ha-haa) , vjerujem da ce Bulsi pokusati preko Parkera koji pruza izuzetno dobre partije u poslednje vrijeme.)
Obrva preko 28.5 (Nesto gledam, mi izgleda mi kao da je Washington fantasticna ekipa za raspucavanje "zvijezda" protivnickih timova, te vec je pomenut u analizama...)

Cak i LaVine manje od 26.5 mi je izgledan par
a Mudiay nam duguje jedan prelazak, nadajmo se da ce biti bar maalo precizniji nego u prosloj, ne treba nam mnogo...