Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By baja papaja
#112333 Kapela je igrac koji sam ne moze nista vec u potpunosti zavisi od of skoka i saigraca (hardena). Granica mu je u odnosu na pocetak sezone dosta jaka ali i igra se na njega dosta vise tako da je za mene no bet vec neko vreme. Ako krenu spolja da cepaju on ostaje na 10p ako krenu na njega ide na 22+.
By Indijanac85
#112334 Posli cijelodnevnog mozganja uzeja san ova dva mangupa :D

($)Kemba 27,5 +

Vec 4 utakmice (16, 25, 22, 21) u nizu ispod njegovog prosijeka koji je sad pá na 28 koseva,
Isto ka i on na 5. misto u ligi po prosijeku koseva, nadan se da nije pala i motivacija.

Butler 20,5 +
Last edited by Indijanac85 on 29 Nov 2018, 00:41, edited 1 time in total.
By toshiba86
baja papaja wrote:Kapela je igrac koji sam ne moze nista vec u potpunosti zavisi od of skoka i saigraca (hardena). Granica mu je u odnosu na pocetak sezone dosta jaka ali i igra se na njega dosta vise tako da je za mene no bet vec neko vreme. Ako krenu spolja da cepaju on ostaje na 10p ako krenu na njega ide na 22+.

Može dva singla po tebi najsigurnija za nocas.
By rafa
#112336 Dobro vece svima.
Sad sam stigao da procitam neke info pa vidim da Aaron Gordon verojatno nece igrati, ALI NISTA NIJE OFICIJALNO, NE JOS! Kontam da Fournier moze biti lep 15,5OVER.. A naravno i brzo ce se pokaciti granica ako izadje da je Gordon out. Cekamo..
By baja papaja
#112338 Pisao sam vec ja sam
Kantera under 16.5 u pinaklu ide covek na embida koji zna izvrsno da zatvori centre. Kanter nema sut vec samo igru pod kosem sto ga svrstava u grupu igraca koje je dosta lakse ofanzivno neutralisati. Ipak ima sjajan osecaj za skok ali ima ga i Embid pa ne verujem da ce imati gomilu ofanzivnih veceras. Na sve ovo vreme je da taj njujork neko resetuje.

Lamarkus na 19.5
Bice borbena utakmica a u takvim utakmicama.i on i Derozan moraju na igraju na nivou. Igra toplo hladno ali ja sam ga igrao jer trpa Gibsona vec godinama i nema razloga da veceras stane.

Harrel +15.5 nema Finix nikoga ko ce zaustaviti njegovu pik igru koja se itekako forsira u poslednje vreme. Cim ga preuzmu ide mu lopta u ruke i Rivers to maximalno forisra. Na slobodnjacima je odlican onih 4od12 je neka anomalija a veceras bi ih trebao imati bar 10.
By nikolalfc
#112341 Trae-a sam pikirao još danas jer su mu klade spustile granicu a on u poslednje vreme igra bolje nego što je to bio slučaj pre nekih 5-6 dana da kažem,a sada kada ne igra Lin, to je još i dodatni plus. Za Davis-a ste već rekli u analizama, ide na Bryant-a i mislim da će on povući večeras.
Što se drugog double-a tiče, Jabari protiv svoje bivše ekipe, skoro im je ubacio 20 poena, pa ne vidim zašto to ne bi ponovio, ako ne i premašio večeras, što se tiče LMA, i za njega ste rekli, ali u suštini očekujem malo tesniju utakmicu i on i DeRozan da povuku Spurse.
By toshiba86
baja papaja wrote:Pisao sam vec ja sam
Kantera under 16.5 u pinaklu ide covek na embida koji zna izvrsno da zatvori centre. Kanter nema sut vec samo igru pod kosem sto ga svrstava u grupu igraca koje je dosta lakse ofanzivno neutralisati. Ipak ima sjajan osecaj za skok ali ima ga i Embid pa ne verujem da ce imati gomilu ofanzivnih veceras. Na sve ovo vreme je da taj njujork neko resetuje.

Lamarkus na 19.5
Bice borbena utakmica a u takvim utakmicama.i on i Derozan moraju na igraju na nivou. Igra toplo hladno ali ja sam ga igrao jer trpa Gibsona vec godinama i nema razloga da veceras stane.

Harrel +15.5 nema Finix nikoga ko ce zaustaviti njegovu pik igru koja se itekako forsira u poslednje vreme. Cim ga preuzmu ide mu lopta u ruke i Rivers to maximalno forisra. Na slobodnjacima je odlican onih 4od12 je neka anomalija a veceras bi ih trebao imati bar 10.

Hvala na odgovoru.