Recimo Nurkic. Mlad talenat, povrijedi se, draftaju jokica, jokic igra dobro, ovaj ne moze da se izbori za minute, zatraze trejd i dobije ga.. E sad ga vidis ono kad se Jokic povrijedio bio- svi igraci denvera (i oni na terenu i klupa) skocili da vide sta je sa Jokica, jedino Nurkic tamo daleko gleda i smjesi se ko gargamel. Tako npr ja ocekujem da Nurkic ima motiv vise protiv Denver+ ima laganiji match up pa to vuce na over.
Bledsoe je bio bas Napaljen ka je presao u Buckse.. javno napisao kako zeli otic iz sunsa sto je zabranjeno.. bio supsendovan, i onda prva sledeca utakmica logican over protiv bivse ekipe- al je tu glavni razlog bio sto je giannis bio OUT! a licni motiv je tu samo mali plus.
Kad su se Durant i Westbrook rastali, tu je isto bilo velikog motiva, al dzabe kad je bio blowout.
Znaci ima nekih igraca gdje se licni motiv zbog bivseg kluba uzet u obzir, al u vecini slucajeva to nema nikakve veze. Ano green i bogdanovic promjenili 15 klubova zajedno, ispane da je njima svaka druga utakmica "revenge game"
Narodni izaslanik Booker 24.5 over
Nurkic 14.5 over, vec pomenut...
Moram uzeti Rubija ispod 13.5 i Lamba preko 15.5 cisto zbog forme ovog momka, pa i promasio ga, valjao mi je ove sezone vise nego bilo koji drugi igrac. Pominjao sam ga 2/3 puta vec u prethodnim postovima. Bice malo zatvorenija utakmica i mozda i rizican par, ali neka... Rubio, previsoko mi je ovo jebote, cuj 13.5. Makar se i opekao guram!
Sva 4 u singlu, aj u zdravlje
Milsap 13.5 VISE
Hood 13.5 MANJE
Soccer
To su mi neka tri za danas koja su zapala za oko
Svidja mi se jos Ross 14.5 VISE i Parker 18.5 MANJE mada je u opakoj formi.
Jel zna neko sanse da nastupi Gordon iz Orlanda vidim da je GTD a nije igrao dve utakmice propusta li i ovo nocas?