Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By nbaspecialtips
#112537 Gledajte, to sto se tice bivsih ekipa... to moze biti kod igraca koji su imali jako gadan rastanak od kluba ili od saigraca..
Recimo Nurkic. Mlad talenat, povrijedi se, draftaju jokica, jokic igra dobro, ovaj ne moze da se izbori za minute, zatraze trejd i dobije ga.. E sad ga vidis ono kad se Jokic povrijedio bio- svi igraci denvera (i oni na terenu i klupa) skocili da vide sta je sa Jokica, jedino Nurkic tamo daleko gleda i smjesi se ko gargamel. Tako npr ja ocekujem da Nurkic ima motiv vise protiv Denver+ ima laganiji match up pa to vuce na over.

Bledsoe je bio bas Napaljen ka je presao u Buckse.. javno napisao kako zeli otic iz sunsa sto je zabranjeno.. bio supsendovan, i onda prva sledeca utakmica logican over protiv bivse ekipe- al je tu glavni razlog bio sto je giannis bio OUT! a licni motiv je tu samo mali plus.

Kad su se Durant i Westbrook rastali, tu je isto bilo velikog motiva, al dzabe kad je bio blowout.

Znaci ima nekih igraca gdje se licni motiv zbog bivseg kluba uzet u obzir, al u vecini slucajeva to nema nikakve veze. Ano green i bogdanovic promjenili 15 klubova zajedno, ispane da je njima svaka druga utakmica "revenge game"
By rafa
#112539 Ma jok znam to, nisam mislio over u smisao mora da se revansira Atlanti i da je imao neke velike probleme tamo. Cisto motiv plus zato sto je bivsa ekipa onako, ne neki preveliki utecaj na to. I ja sam uzeo Nurkica ranije na 14,5.
By NbaNba
#112540 Dobro, bice napeto veceras imam osjecaj nekakav...
Narodni izaslanik Booker 24.5 over
Nurkic 14.5 over, vec pomenut...
Moram uzeti Rubija ispod 13.5 i Lamba preko 15.5 cisto zbog forme ovog momka, pa i promasio ga, valjao mi je ove sezone vise nego bilo koji drugi igrac. Pominjao sam ga 2/3 puta vec u prethodnim postovima. Bice malo zatvorenija utakmica i mozda i rizican par, ali neka... Rubio, previsoko mi je ovo jebote, cuj 13.5. Makar se i opekao guram!

Sva 4 u singlu, aj u zdravlje
By NailDentaw
#112546 Mathews 13.5 VISE
Milsap 13.5 VISE
Hood 13.5 MANJE
Soccer
To su mi neka tri za danas koja su zapala za oko

Svidja mi se jos Ross 14.5 VISE i Parker 18.5 MANJE mada je u opakoj formi.
Jel zna neko sanse da nastupi Gordon iz Orlanda vidim da je GTD a nije igrao dve utakmice propusta li i ovo nocas?