baja papaja wrote:Kyrie94 wrote:Ko-ometator wrote:Neka me neko ispravi ako nisam u pravu ali jel ovo veceras M.Harell ide na Dr Gasola? Zreo je za neki under
Nazalost nisi u pravu, cekam da ga ljudi trpaju under pa da se spusti granica
Ali bratina Noah veceras ulazi na parket, planski doveden da drzi Gasola u dobrom raspolozenju i unisti Harrela.
UcenikBGD wrote:lovac wrote:kokodril wrote:Učeniče vojvode mišića 4k1A tamo si ti svaki dan ,otkriven si
samo jedna od lokacija... inače učenik je za spominjanog donvajsea prof. dr.!
Kuja je uopšte to lokacija??
Koko napiši još jednom Vojvodu Živojina malim slovom i lično ću urgirati kod tebe i Knighta da se banuješ permanentno na tjedan dana![]()
Ps: Spominnjani je bio faca pre mnogo godina gde klade nisu bile ozbiljne i nije se korigovalo ništa, tako da bi sada lagano mogao staviti singl na B Beala over21,5 opušteno u kojoj god kladi poželiš. I onda se u 4od 5 takvih slučajeva prođe. Zato su se takvi kao Vajse i ekipa tada pročuli jer su pratili infoe za NBA izostanke i slično oko restrikcija minuta itd. I ja sam ih tada drao mnogo više nego sada ali nisam ni znao za ovaj Forum, nego sam bio što neko reče jedan od Pionira!!! Naravno ne mrskog nam neću mi ni pominjati nadimak bravara ili šta je već bio taj zlikovac
Ajde Uco mani se price, puno zujis malo meda dajes.. daj mi svoja tri najjaca para za danas da vidim od cega si sazdan
Eto ja im skinem neki dan 8/8 tj bilo bi 9/9 ali booker nije nastupio pa sa 340k dinara skinem ne znam ni ja mislim 1500 evara sa nekim njihovim bonusima i to poslije zahvalinece od Planeta da mi je nalog permanento ugasen pa sam morao slati ljudima preko vibera da se odigra moracu sad iskopati negdje taj tiket da ti postavim
Veceras
Porter skokovi over 6.5
Dramond 14.5 over skokovi
Milsap over 13.5
Simmons under 15.5
Klay over 21.5
Conely over 20.5 ili 21.5
Embiid over 24.5
Doncic under 18.5
Poseban pozdrav uz ucenika koji je spomenut ide manje under ,ovaj irving 94 (to mu je vjerovatno godiste) Hibert tisucu i neki ,volim vas ljudi mnogo ste pakosni pa vas jos vise gotivim
A Koko dugujes mi terapiju
kokodril wrote:Harris under 20,5 , 3. Utakmica u 4 dana
Slazem se ali klosar prwlazi u b2b meni rusi 2500 evra a vece pre tog mi rusi oko 1500 za ovrr on 15 debil civjwk pravi..spor pace treblo bi da to ide under

Uco na apratima jer dodje se ovde hvaiti sa singl od 20 evra
kokodril wrote:Smanjen na 18,5 odustajem od njega, gssol over 18,5

Ispratio