Kazan23 wrote:
Ovu sliku treba ministarstvo prosvete da uvede u citanke kada se prica o djavolu da deca vide kako to ustvari izgleda. Ja sestricini kada se neprimereno ponasa pokazem Siakama mirna narednih 7 dana.
baja papaja wrote:Gianis ide na Grifa a obojica su jaki ko crna zemlja, Snel nece blejati u cosku i on ce sutirati, Bledso ima povoljan matchup i on i Brogdon bi trebali da napadaju malo vise veceras, kao i Bruk koga Dramond nece pratiti napolje tako da je Gianis u ovom momentu no bet za mene iako sam ga igrao under danas na nekom triplu.
A znam,ali nece sve vrijeme igrati protiv Grifina to sigurno. Zadnjih par utakmica kuci kidaaa i vuce ekipu,zato imaju i tako dobar skor kuci,ako se ne varam samo 2 poraza imaju. Tako da u neizvjesnoj utakmici,sigurno ce on morati malo da gura. Probao sam ga na 2000 pa sta bude. Jednom se zivi
mali_slave wrote:Da probamo nesto na sitno pa sta bude.
http://prntscr.com/lr9nts![]()
![]()
![]()
PS. Moze li neko da mi kaze kako se slike objavljuju ovde?? Unaprijed zahvalan.
Pa laku noc,veceras ranije na spavanje. I ako mi je Greek Freak izbio 2000,opet u solidnom plusu
NbaNba wrote:Ispostovacu narodni par, Murray over 18.5
R. Jackson ispod 15.5 i Vucko over 18.5
Takodje' ne ocekujem Westbrooka da se napreze nesto posebno veceras, na granici je od 24.5. ,samim tim Adams se namece kao over...
Moja 3 singla bi bili dakle, Murray, Reggie Jackson i Vucevic.
Srecno
Darko1987 wrote:Za sad odigrano
Anthony Davis (NOP) 26,5 over @1,83 Bet365
Otto Porter Jr (WAS) rebounds 6,5 over @1,90 Betfair
Sretno...![]()
Auuuu koliko sreće sa obrvom?!