Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kazorla20
#1134 iskreno ja sam očekivao pad forme clipersa...vjerojatno če još 1 do 2 izgubit ...jer to se moralo desit prije ili kasnije...:)

Za danas nemam ideje kaj da igram,vidjet ču vaše parove i analize pa ču odlučiti što igrat...:)
By OT
#1136 Carmelo Anthony 30,5 OVER (Premier Kladionica)
Bez puno pametovanja i mudrovanja,nema ekipe koja će njega zaustaviti u strasnoj je formi i igram ga over u utakmici koja bi vrlo lako mogla biti poslastica sa dosta poena..Samo me brine Popovich šta će uraditi večeras,ovo im je 4 utakmica u 5 dana..Hoće li opet nešto uraditi kao protiv Miamia i odmarati Duncana i Parkera to se još ne zna,ali igrali ili ne igrali Carmelo je opet over..
By papekings
#1137 Vecerasnja dva para,hm prosto me tera da pomislim na tip 1 ili mozda manji broj poena od ukupno ponudjenih 206.5 to je u kladionici Sportingbet.rs tu ja igram,a drugi par se namece sam po sebi 1, Denever kuci ima skor 10-1 tu Vukovi nema sta da traze,sinoc sam ima siguricu Utah 1 Kings 1 Varezao nije igrao Cousins mogao da dominira! i padnem na Cliperse drugu noc za redom bas sam ispao najivan!
By JShokac
#1141 A.Iguodala 13,5 OVER – igra 35min, uzima 12 šuteva, 45% za 2, 33% za 3, na prosjeku je od 13,8 poena dok na domaćem terenu ubacuje 16 poena, uzima šuteve iz gotovo svih pozicija ali najviše iz reketa gdje ima i najveći postotak realizacije 76%, realizacija s poludistance mu je 34%. Ove sezone dva puta je igrao protiv Minnesote, 21.11. zabio je 18p(7/16), a 12.12. samo 2p uz užasan postorak šuta 0.111(1/9). Zadnje četiri utakmice 17p,20p,12p,12p. S obzirom na Minnesotinu ne baš sjajnu obranu u reketu gdje dopuštaju 16,6p i da će ga čuvati igrači poput Shveda i Ridnoura trebao bi ići u over.
By Baja
#1142 malo razbibrige http://www.youtube.com/watch?v=MerJpZw7Puk&feature=player_embedded CoolCoolCoolCoolCool
By celavi_stvor
#1143 Jednostavno i brzo.. igram na svoje Knickse jer ce sigurno gristi ko ludjaci da dokazu da mmogu dobiti jake Spurse. U korhst tome ide im umor Spursa jer su imali dosta utakmica u zadnje vrijeme.. Vrlo moguc over koseva jer obje ekipe trpaju ko lude..Knickri predvodjeni Mellom imaju odlicne sutere za 3 poena, a povratkom Amarea su dobili vecu rotaciju igraca pod kosem iako Amaree nije onaj stari i trebat ce mu da udje u formu ali je veliki psiholoskh plus kad ga vidite na terenu..
Ja igram tri singla:
Pobjeda Knicksa, ukupan over koseva, under koseva Duncan...

Za sada tolikn, izpuinjavam se zbog neurednosti jer pisem sa mobitela..
By Teletovic33
#1144 Prije NBA prvo jedan listić Eurolige....
R.Fernandez (14.5) VIŠE (U potpunosti se oporavio od povrede i jednostavno ne vidim nikoga u ekipi Brose-a da ga može zaustaviti)

Macabi - Caja Laboral 1 (Macabi je kvalitetnija ekipa i poslije poraza kod siene ne smiju sebi dozvoliti još jedan kiks..)

A. Efes - Panathinaikos kp1 (Izgubili su kod CSKA, i krajnje je vrijeme da ekipa Efesa zaigra onako kako se od njih očekuje.. Pa u ekipi imaju igrače kao što su Farmar, Vujačić, Erden, Savanović, Barač od kojih očekujem da večeras na krilima svojih fanatičnih navijača razbiju ovakav panathinaikos....) :)