Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
#113435 Bravo HuanČo u dupe te ljubim!!! I tebe i onog blesavog Yoldžu. Dupe ste mi spasli noćas i vas dvojica i ovaj Dinvidi brzopotezni plus.
Sad Nurkić i Tig za lep plus se čekaju pogotovo Tig crnja žilavi over 11,5 za čisto 100 evrića!!! Idemo u inat maleru sad!!!
By yoldza
#113440 Htio bih jos da pohvalim Aleksey,Mladen od novih i ako bog da pocnemo da eadimo na foumu bez generala poslije bitke barem da svaki dan imamo 5 sugurniih analiza a ima nas nije pod muss svaki dan analiza ali da znamo kad je u analizama od tog i tog da je to za prepisati.....nor Teo kao sto radi decko ne pise svaki dan ali on kad je izvuce taj tip stvarno retko pada...eto zelim da se ljepse odnosimo premao ovom i da sw kladionice boje ovoog Foruma...nema dokazivanja svi mi se dokazujemo koliko znamo prema svome dzepu a ne koliko smo pogodili parova na forumu nekom...nadam se da imamo konzenzsus ako nece Admini takve likove da banuju ti koji likuju ili psuju analize koje padnu i slicno da ih barem mi ignore pa neko on sam sa sobom ae svadja...pozdrav
Yoldza