UcenikBGD wrote:Jackthetriper16 wrote:@ Ucenik. Ma nije meni krivo sto si u plusu,nego sto se blamiras,a taman pomislise ljudi da znas nestoPrepisuj samo od Yoldze i + je neizbezan
Meni nije blam biti u plusu. A ti mnogo polazes na to Taman ljudi pomisle!!! Sta me boli K sta ljudi misle. Da svima das po 100 evra opet bi se nasao neko da prigovori nesto, tipa sto samo 100 imas milione kao npr Novaku Djokovicu ili sta se pravish fin dajes svima po 100 a ovaj ti je bolji od ovog itd. Tako da ja nemam problem sa tim, kao ti kog su prozivali za promasaje ovde pa prestao da pises! Na kraju, ima lik koji me je sinoc pitao sta mi je najjaci fix veceri hoce singl za vadjenje. Nek se javi slobodno i nek kaze javno da li sam mu rekao sta sam ja najjace sibglovo i svuda vezivo i na sta je uzeo pare. Da li je Jeff ili neko drugi. Sreća da je prosao za pola i to u maxu jer je svuda bio 11,5 ali i da sam dao javno npr. Ko nekad, javi se lovac koji hvata sve zive makaze posle meca i kaze Ucenik jedva prosao za skok kris pola ili bi sada bilo za poen itd. Svetu se ne moze ugoditi.
nbaspecialtips wrote:Vidis, Ucenik odma posle pada doso i quitovo moj komentar i kaze bio si u pravu.. treba znat sa ljudima haha
Pa šta da kažem drugo, kad si bi upravu??? Wall dao 0 poena a ja ga igrao over21,5 !!!
Šta treba da kažem zamalo, nesreća! Nemam problem da kažem da si upravu kad jesi,ali ne mogu Yoldži da kažem da je upravu da kad padnem nečiji tip dođem i pljujem, jer to nikad nisam radio! Oni se uhvatili jedne poluzajebancije sa Kazanovom guzatom crnjkinjom i Oladipom, i stalno pominju Oladipo Oladipo Učenik pljuje kad padne tip Oladipo Oladipo, jer ne postoji drugi slučaj osim tog polušaljivog posta na crnogorsku neku psovku oca očinjeg itd.
Ja sam npr. preksinoć pao na Yoldžinog Regi Jacksona, a pogotovo na Bruk Lopeza under12,5 za ozbiljnu lovu i nađi gde sam to pomenuo??? Pa nigde, jer to i ne radim!!!
Čak sam opet odigrao Yoldžinog Hernangomesa u socceru po 12,5 i to sm i pomenuo ovde mnogo pre meča, a kad je došao čak sam mu se i zahvalio,ali njegove padove nisam pljuvao niti jednom kao ni bilo čije druge,jer ko me jebe ako prepišam i padnem, uvek mogu kontra da odigram ako se ne slažem!!!
Tako da što bi rekli Čelzijevi huligani iz jedne poznate frakcije KAD SMO DOBRI NIKAD NE PAMTE, KAD SMO LOŠI NIKAD NE ZABORAVLJAJU!!
Middleton 16.5- 2.00
Randle 20.5- 1.73
Oba u bet365