Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Teo
Don_Mitchell wrote:admine daj baniraj ove retarde, samo svađa svaki dan, osobno znam barem 10-ak ljudi koji ne zele pisati radi ovih redikula

Ti nakon tri dana na forumu vec banove trazis i vec znas deset ljudi koji zbog njih ne pisu,zanimljivo
By kokodril
Teo wrote:
Don_Mitchell wrote:admine daj baniraj ove retarde, samo svađa svaki dan, osobno znam barem 10-ak ljudi koji ne zele pisati radi ovih redikula

Ti nakon tri dana na forumu vec banove trazis i vec znas deset ljudi koji zbog njih ne pisu,zanimljivo

Nije 3 nego 4 , ti si jedan obični lažov Teo
By UcenikBGD
Teo wrote:

Klasičn debil koji dolazi posle mečeva i dere se lovaaa, a za ta tri dana samo prepisuje ko šta ostavi, a pošto danas niko nije ostavio par već mu frka.
Inače ja ne vidim nikakvu svađu ovde, normalno pišemo svoja mišljenja, bar mi se čini?
By yoldza
#113489 Ko tabletice nije popio :) ko trazi bun ccc pregledao sam onako letimicno pa 80% foruma je maldji nick nego moj i to za godinu ili dve :) a ja kontam da sam jos nov na njemu nego moram vidjeti sa Vitezom ciji je ovo foum i kome pusta da brise postove gdje nema vredjenja
By yoldza
#113492 quote="nba3101"]Utah/J.Crowder (11.5) over
Spursi lose brane njegovu poziciju,u zadnjih 10 utakmica primaju u prosjeku 27,4 pts.Zadnjih 5 utakmica prelazio je ovu granicu 3 puta,doduse igrali su ova dva tima skoro i Utah ih je pregazio 34 razlike. Crowder je stao na 8 poena,ali je na terenu proveo svega 20 min.Veceras ocekujem malo neizvjesniju utakmicu i samim tim Crowdera na jedno 25-30 min,sto bi trebalo biti dovoljno da probije ovu granicu.[/quote]
Samo da te pitam da li utice na njegove trice iz coska (to mu je skoro 90% izvor poena) Kanter ili nema ,ne znam na koga ide tj koga ce on cuvati a koga nece da se razumjemo to je 4 trice ali ja bih fa radije under .a 12.5 bas zato sto je SAS malo stegnuo odbranu ,i ne vjerujem da ce taako otvorenih trica biti za Joe pozdrav...inace PG sG i SF su pozicije koje se rotiraju i preuzimaju kroz blokove ta stats koliko primaju sa tih pozicija nije realna slika ...dok za C i PF vec jeste
By Alexey35
UcenikBGD wrote:U prvom meču toronto milvoki postojala je jedna mala sitnica! Nije nastupao Grk Kumpo!

Pa sve i da stavi Ibaku na Janisa, pa Jonasa na pet, opet ce Lopez da ga razvlaci van reketa. Mada mislim da nece Litvanac biti u petorci, nego da ce Kandza, Anunobi, Siakam i Ibaka uzeti najvise minuta u borbi sa Midltonom, Lopezom, Janisom i Iljasovom.