Teletovic33 said
Prije NBA prvo jedan listić Eurolige....
R.Fernandez (14.5) VIŠE (U potpunosti se oporavio od povrede i jednostavno ne vidim nikoga u ekipi Brose-a da ga može zaustaviti)
Macabi - Caja Laboral 1 (Macabi je kvalitetnija ekipa i poslije poraza kod siene ne smiju sebi dozvoliti još jedan kiks..)
A. Efes - Panathinaikos kp1 (Izgubili su kod CSKA, i krajnje je vrijeme da ekipa Efesa zaigra onako kako se od njih očekuje.. Pa u ekipi imaju igrače kao što su Farmar, Vujačić, Erden, Savanović, Barač od kojih očekujem da večeras na krilima svojih fanatičnih navijača razbiju ovakav panathinaikos....)
Slažem se.... samo mi nije jasno kako je barcelona onako popušila od Khimkija.....
Bila predobra kvota na Khimki...
-Parker 20.5 over
-Iguodala 13.5 over,
a dvoumim se da ubacim Pekovica 17.5 over ili Ginobili 13.5 over.. Sta vi mislite narode,kako vam se cini?
i zasto maccabi 1 ?? zbog medusobnog omjera ? ne kuzim tu logiku kad je trenutačno caja u vrhunskoj formi!!!
maradona said
danas pogodim hokej u20, neki ludi nogomet, a padnem na barceloni euroliga, jebem ti zivot da ti jebem
igram više od 146,5 koševa i onda završi ovako 21-18 25-23 16-14 16-10 LOL ?? u drugoj četvrtini 48 koševa, u drugom poluvremenu ukupno 46 ????????????????????????????????????
a jučer pogodim svu košarku, sav nogomet i padnem na jebenom tenisu kojega ionako nikad ne igram i nikad nisam dobio prebijene pare na njemu
Sranje jarane... šta da ti kažem... u klađenju treba biti strpljiv do bola... po mom mišljenju si stavio previše parova na jedan tiket i mora nešto da padne... ja u većini slučajeva igram 2-3 para na tiketu ili singlove.... A kad igram više parova onda je to nekakav sistem.... i igraj samo one sportove i parove u koje si siguran, a ako prepisuješ onda to radi od nekoga ko dobro prati nekakav sport.......
sranja se dešavaju svima nama....
-7.5/Radwanska - Hampton 2 @ 1.60,
Pavlyuchenkova - Tsurenko 1 @ 1.20
@ 1.92
kuda manje koševa kad zabijaju nenormalno mnogo koševa ??
i zasto maccabi 1 ?? zbog medusobnog omjera ? ne kuzim tu logiku kad je trenutačno caja u vrhunskoj formi!!!
maradona said
kako sam uspio napisati poruku na staroj poruci ???
kuda manje koševa kad zabijaju nenormalno mnogo koševa ??
uhhh sad me malo zabrinjava maccabi... gutava tekma... igraju dobro obe ekipe...
ajmooooooooooooo Maccabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
- Page 2 of 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,
- 4