Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By treca smena
#117331 Ne znam koliko Jasmin Repesa moze da dovede u red ovu ekipu. Ovo meni lici na Balkanski Makabi. Samota je koliko neke igrace bolee k... da igraju odbranu u Futuri. Jos je Petar Popovic uneo dozu agresivnosti i prelomio u trecoj da povedu.
Ja i dalje mislim da je Futura po imenima jedna od najjacih ekipa koja je bila na ovim prostorima.

Inace veceras Smorisa pokazo svoj kvalitet u oba pravca, i napokon opravdava svoju ogromnu platu. Jednostavno igru ledjima Futura ne moze da brani kao ni reket, nemaju mesa u reketu, kvalitetnog .
Mislim da Zvezdi treba neko pojacanje ali mislim da od toga nema nista.

Malo da vam i ja zagolicam mastu Teo jeste u nekim planovima cak na ruku moze da ide i to sto zena njegova hoce da se porodi u BG. Ako Teo dodje najverovatnije ce doci jos jedno zvucno ime, samo se bojim da to poremeti ekipu (nas igrac u pitanju, i pored Tea trazi se kec i cetiri ). I da potpise za Efes on je za dva sata u BG tako da ne vidim ni to kao neki problem, a para nikada dosta.
By Pl2ymak4r
#117351 Mogu da pricaju koliko hoce da je glava/pismo ovo,to su likovi koji igraju 7 igraca po tiketu,igraci koji svoje ''znanje'' baziraju na fudbalu,igraci koji pogode tiket 1 u mesec ipo.

Ko god me je pitao kako mogu ovo da igram i kako se to isplati i sto bas njega i taj znak,ja mu odgovorim,ja ne mogu da predvidim,ali to sto pratim ,i sto gledam svaki dan evro kosarku,svaku noc Istok NBA lige,uvecavam sebi sanse sa 50% ( O / U )na nekih 60-70% samim gledanjem svakog dana. Mnogo faktora ovde ulazi u igru,ovde ima 15-tak ljudi koji tek tako postave tipove i 10-tak ljudi koji stvarno i znaju nesto o ovome.
By Alexey35
#117366 Ako na kraju svakog meseca ili na kraju sezone imas plus koji zadovoljava tvoje zahteve, neka onda neko proba da te ubedi da je ovo sa igracima 50-50% i cista sreca. Hoce sreca mozda neko vreme, ali osam meseci koliko traje sezona, to vec malo teze.
By Toko23
#117579 Braco, dodjoh na jednu ideju ako ima zainteresovanih za tako nesto...razmisljao sam da mi ovde na forumu napravimo neku temu za zajednicki tiket...da se napravi tipa neka anketa ili tako nesto i da se izabere tipa svaki dan kada ima utakmica u Evropi 4-6 igraca i da to bude kao neki zajednicki tiket, pa ko hoce da isprati neka isprati a ko nece ne mora... Mislim da bi to bio odlican nacin da se jos vise aktivira forum, a ako budemo uspesni mislim da bi se dosta novih clanova pridruzilo... eto nam sanse da se dokazemo i kao tim a i ponaosob, a i da se dokaze da ovo nije glava pismo kako neko rece ranije... I naravno svima srecna Nova Godina i predstojeci praznici :) :)
By UcenikBGD
Toko23 wrote:Braco, dodjoh na jednu ideju ako ima zainteresovanih za tako nesto...razmisljao sam da mi ovde na forumu napravimo neku temu za zajednicki tiket...da se napravi tipa neka anketa ili tako nesto i da se izabere tipa svaki dan kada ima utakmica u Evropi 4-6 igraca i da to bude kao neki zajednicki tiket, pa ko hoce da isprati neka isprati a ko nece ne mora... Mislim da bi to bio odlican nacin da se jos vise aktivira forum, a ako budemo uspesni mislim da bi se dosta novih clanova pridruzilo... eto nam sanse da se dokazemo i kao tim a i ponaosob, a i da se dokaze da ovo nije glava pismo kako neko rece ranije... I naravno svima srecna Nova Godina i predstojeci praznici :) :)

Lepa deja,ali ima dve mane!!!
Kad krenu promašaji, krenu i prepirke i svađe, a druga još veća, mana svih mana, po svim Forumima, Kladionice i njihovi ljudi!!! Oni su počeli da prate sve Forume, i svuda ubacuju svoje ljude da rovare, i kad samo prate, mogu da koriguju kvote,granice, uplate a i da daju lažne infoe itd. Ipak se nikad ne zna ko je čij čovek na Forumima gde ima svako pristup i gde ima svega.
By Toko23
#117583 To prvo je nazalost tacno, ali ljudi moraju da nauce da komuniciraju normalno i bez prepirki i svadje...to je nazalost neminovno i uvek ce se desavatii...a ovo drugo bi se sredilo tako sto bi prognoze za taj zajednicki tiket davali stalni i provereni clanovi foruma...oni za koje smo sigurno da nemaju veze sa malverzacijama :)
By Toko23
#117584 Onda naravno anketa ne bi imala smisla ali bi imala neka druga varijanta...sve to naravno u dogovoru sa svima odavde koji su stalni i redovni...sve je podlozno promenama i svaki predlog je dobrodosao...bilo bi stvarno zanimljivo i evo ja se svecano zaklinjem da cu svaki tiket licno ispratiti :)