Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Szabalala
#118082 5/7 za sada

ATP - SINGL: Pune (Indija)
G. Simon - B. Paire - zbroj gemova meč [-22.5+] - over (1.85)

Duel 2 francuza koji su potpuno različiti igrači. Benoa luđak, jako agresivan igrač koji stalno igra napadači. Čovjek bez mozga i bez živaca, dok je Simon mnogo smireniji i nekako defanzivniji tip igrača koji voli igrati duge razmjene. Simon zbog glave možda bliži pobjedi, ali ako Benoa bude imalo smireniji onda će biti jako tijesno i može ga dobiti. Ovo mi ipak miriše na 3 seta.

ATP - SINGL: Doha (Katar)
T. Berdych - P.H. Herbert - zbroj gemova meč (-22.5+) over (1.80)

Herbert jao teško gubi svoj servis. Jučer je igrao 2 tie breaka gdje je jedan dobio i jedan izgubio. Berdych također dobar na servisu tako da mi je ovo jako tvrd meč i očekujem da ode u 3 seta. Tipujem na Tommya ali će biti jako gutavo
By Mars200
RussellWestbrook wrote:Sta uradi vavrinka u odlucujucem gemu meca imo 40 0 i nije iskoristio

Smjeh od igraca.sta fulat moze
By zimzi123
#118109 Wawrinka forhend totalno van ritma. Udarao ga kao ja na terminu. Ovaj agut je jebeni zid. Servis za mec pogodio i na brejk loptama pogodi tri linije. Steta. Malo nam ga je stavio Stan. :D
By V_K
#118111 Ubuduce oprezno s wawrinkom. Prosle godine, nakon povratka od operacije, ima meceva gdje stvarno zna odigrat vrhunske partije i gdje podsjeca na starog stana ali u vise slucajeva je to dva dobra gema pa tri losa. Previse me puta rusio prosle godine da bi mu vjerovao. On je inace igrac koji igra svoju igru i kad mu ide i kad mu ne ide, tako da nece udarat npr bh slice ili fhand po sredini ako vidi da ga ne ide. Prije ce bit da ce ih nicim izazvan pobacat u mrezu ili out. Cinjenica je da se jos uvijek vraca poslije ozlijede i da ce vjerojatno uhvatit formu tokom sezone, ali trenutno stanje ne daje bas neki isplativi rizik ako se igra na njega.
By marac1000
#118124 Sinoc me Kenin zavila u crno, iako je u jednom trenutku preokrenula mec i u 3 setu vodila 3-1 ipak nije bilo dovoljno

Idemo i danas probat

double
V.Williams-Andreescu B.V. 1 1.70 07:00
Sakharov G.-D.Young 2 1.65 03:00

Venus je stara iskusnjara koja ako na nekoj podlozi zna igrat onda je to na tvrdoj, takoder ide u prilog to sto ima dosta dobar servis. Igra protiv mlade nade Andreescu koja igra odlicno, sinoc izbacila Wozniacki, ali ipak mislim da je sad naletila na tvrd orah i da ce to Venus ipak na kraju uzet.

Young igrac koji ima uspona i padova, ali je sad usao u dobar ritam i odlicno igra ovaj turnir. Igra protiv Sakharova koji se jucer mucio protiv Caruso-a i na kraju ga sretno dobio.

single
Paul T.-Li Zhe Li osvaja set 2.25 01:50

Iskreno me ne bi cudilo da Li ovo pobjedi. Kinez igra solidno, pobjedio je par dobrih igraca. Ipak sam se odlucio za sigurniju varijantu da ce uzet bar 1 set, a i koef 2.25 je po meni vise nego dobar. Takoder Paul je zadnje dva meca igrao u 3 seta sto isto ide u prilog ovom paru.