Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Agronom
#118229 Triple
Anisimova - Kuzmova 1
Venus - Andrescu 1
Sasnovic - Vekic Sasnovic set
Maxbet 3.49 1/10
Pocetak sezone, lagani ulog, zene...
- Anisimova buduci br 1, prosle sezona puna povreda, konacno prosla cele pripreme, kuzmova jutros tezak mec, kvota veca no ocekivana
- Andrescu sama rekla pred kraj sezone imala povredu ledja, nije prosla cele pripreme, vec 5 meceva, teske noge, mnogo drugaciji mec no jutros, izbombardovace to venus
- Sasnovic po meni treba da bude favorit vode, igrao sam sigurniju varijantu, da uzima set, ipak je to zenski tenis
By Szabalala
#118248 6/8 prolaz

WTA - SINGL: Auckland (Novi Zeland)

Bouchard - Goerges - zbroj gemova (-20,5+) over [1.80]

Jako zanimljiv meč očekujem. Goerges favorit, djeluje mi mnogo sigurnije, mada Bouchard može biti jako opasna ako se uozbilji i skocentriše na igru i na tenis. Djevojka sa ogromnim potencijalom ali očigledno bez mozga. Prije 2 mjeseca su igrali polufinale Luksemburga u kojem je Goerges slavila u 3 seta.
By RussellWestbrook
#118251 Juce 0/2 vavrinka zajebo idemo popravljati
Medvedev-Raonic 22.5 vise
Conga-De Minaur 21.5 vise
Mozzart
I raonic i medvedev su odlicni na svom servisu,raonic u prva dva meca nije dopustio brejk sansu protivniku i prilicno lako je rjesio oba meca,medvedev je takodje lako savladao mareja uz 16 odserviranih aseva,ako ponove igre iz prethodnih meceva gdje su bili sigurni na servisu nece biti problema da ovo predju
I jos mislim da je medvedev blizi pobjedi posto je raznovrsniji od raonica ne oslanja se samo na servis igrali su prosle godine jednom i slavio je medvedev i ostalo je tacno na 22 gema valjda nece tako biti i u ovom mecu

De minaur jedan od najboljih mladih igraca na turu mislim da je blizi pobjedi u ovom mecu svoja prva dva meca je dobio lagano,conga je imao dosta problema sa povredama propustio je dosta turnira na nekim mecevima je bio dobar al vidjelo se da nije u formi,dobio je dva meca na ovom turniru valjda moze odigrati i dobar mec protiv de minaura

Medvedev 1
De minaur 1
By RussellWestbrook
#118529 Danas odlicno 2/2 zbroj gemova,medvedev ocekivano dobio raonica i de minaur zajebo za 100%,po ovome sto je conga za sad odigro na ovom turniru mogo bi imati dobru sezonu ako ga zaobidju povrede
By Toko23
#118532 Braco teniseri, planiram da odigram Djokovic Bautista Agut over 20.5...jel moze neko ko poznaje da mi kaze jel to dobar izbor, posto vidim da je Nole 2 meca bio u 3 seta, vidim da Agut igra dobar tenis...moze li ovo da prodje....e da planiram za neki manji ulog da probam i 3 seta ili tacan rezultat 2-1 za Djokovica...hvala unapred :) :)
By RussellWestbrook
#118538 Moglo bi to proci po ovome sto su odigrali i jedan i drugi,al ja bi to preskocio ako djokovic odigra kao sto zna onda bautista nema nikakve sanse a i u mecevima prije sto su igrali djokovic je uglavnom lagano dobijao
By Toko23
#118545 Da, to i ja mislim...to dal ce proci ovo sto sam zamislio zavisi iskljucivo od Djokovica, i od toga kako on zeli da odigra....sudeci po mecevima sa Fucsovicem i Basilashvilijem izgleda da ne forsira nesto mnogo, i da se cuva za AO...ja cu da probam, pa kud puklo, dok cekam EL da pocne :)
By Szabalala
#118556 Agut jako nezgodan protivnik, jučer su se mnogi zaletili na Wawrinku, koji je totalno van forme. Agut je dosta tvrd orah i sumnjam da će to Nole lagano riješiti. Moguće da ga dobije Nole u 2 seta ali možda je sigurnije odigrati kontra hendikep (+5.5) - hp2 , da ga Nole neće dobiti 6 gemova razlike.

Noćni prošao, 5/5

Image

Sinoć sam tipovao Bouchard-Goerges over 20.5 gemova i to je lagano došlo. Meč sa 31.gemom
7/9 za sada prolaz.

Za danas po meni ziceri

ATP - SINGL: Doha (Katar)
Cecchinato - Berdych - 2 [1.50]

Tommy podiže formu i to mi je jako drago. Jučer lakše od očekivanog razbio Herberta. Odličan na servisu i mnogo bolji na ovoj podlozi od talijana.

ATP - SINGL: Auckland (Novi Zeland)
Marterer - Masur - 1 [1.45]

Marterer odigrao za njega dobar turnir u Dohi gdje je ispao u 1/8 finala nakon 2 tie breaka od Herberta. Jako dobar server i očekujem laganu pobjedu protiv sunarodnjaka Masura.

ATP - SINGL: Sydney (Australija)
Opelka - Andujar - 1 [1.55]

Andujar je tipični šljakaš, očajan na tvrdoj podlozi. Opelka mnogo bolji na betonu, tako da je ovo po meni zicer.
By RussellWestbrook
#118559 Ukrade mi parove :lol: :lol:
Slazem se za svu trojicu.....opelka imo dobar zavrsetak sezone uzeo 2 celendzera i igrao jos 2 finala trebo bi rjesiti anduhara koji je slabiji na betonu
Berdih i marterer takodje veliki favoriti za pobjedu

Ja bi dodao jos nesto svoje mada nije toliko sigurno kao ova tri para :D
Rubin-Young 1
By Szabalala
RussellWestbrook wrote:Ukrade mi parove :lol: :lol:
Slazem se za svu trojicu.....opelka imo dobar zavrsetak sezone uzeo 2 celendzera i igrao jos 2 finala trebo bi rjesiti anduhara koji je slabiji na betonu
Berdih i marterer takodje veliki favoriti za pobjedu

Ja bi dodao jos nesto svoje mada nije toliko sigurno kao ova tri para :D
Rubin-Young 1

Odigrao sam tu trojicu jer sumnjam da će biti većih problema. Berdych bi možda mogao ići u 3 seta, ali svakako favorit pogotovo na ovoj podlozi. Dodao sam još Ymera na jači ulog, čisto jer me ispoštovao 2 puta, pa sam zategao dvicu protiv mrtvog Delbonisa. :D