Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By RussellWestbrook
#120845 Nisioka-Sandgren 2
Deminaur hendikep 7.5 vise
Sandgren prosle godine najvece iznenadjenje turnira posle toga je igrao promjenljivo nije imo nekih uspjeha,ove godine u melburn dolazi posle titule u oklandu i mislim da bi ovo trebo dobiti,japanac nije nista posebno a kvota i vise nego dobra na pobjedu sandgrena
Deminaur isto dolazi posle titule u sidneju u melburn i mislim da ovo ide lako protiv souze koji je los na betonu
Premier

Troicki-Carbales baena 35.5 vise
Lajovic-Kuevas 1
Troicki jeste favorit protiv karbalesa kojem ovo nije omiljena podloga on je bolji na zemlji al mislim da ovdje moze izvuci bar set protiv torickog koji tokom citave karijere ima padove u igri bilo je dosta meceva gdje je vodio 2 0 a onda gubi 3 2
Lajovic favorit protiv kuevasa koji nikad nije bio nista specijalno na betonu i on vise voli sljaku prosle sezone je igro dosta lose
Mozzart

Tsitsipas-Beretini 1
Tiafoe-Guneswaran 1
Basilasvili-Eubanks 1
Sva trojica veliki favoriti za prolaz u drugo kolo ne bi trebalo biti problema
Mozzart
By SuperSonicRudy
RussellWestbrook wrote:Tsitsipas-Beretini 1
Tiafoe-Guneswaran 1
Basilasvili-Eubanks 1
Mozzart

Tiafoea izbegavati u sirokom luku, ovaj indijac Guneswaran je ubica, pratim ga vec mesecima, a Tiafoe je u kriminalnoj formi, ne moze da se sastavi.. da je na 2 seta verovatno bih singlirao indijca na neki manji ulog, a ovako mozda opalim hendikep da ce uzeti makar 2 seta na neki manji ulog. Pozdrav
By matezd8
#120893 Zanima me misljenje kolega koji prate tenis jako puno (i sam pratim, ali ne u tolikoj mjeri) oko meca Bautista-Murray. Proba bi na Murraya jako, muci ga ozljeda, van je forme i sve to stoji, ali ne mozes staviti tecaj 4 na njega protiv jednog Bautiste. Ovo da je Bautista u nekoj formi me bas i ne interesira, pratim tog klipana vec duze i on nije i nikad nece biti nista vise od dobrog tenisaca
By Rudy5
#120896 Bautista je jedan od pouzdanijih igraca za klađenje , teski profesionalac i veliki radnik.U svim segmentima je dobar al u nicem posebno dobar, odnosno nijedan udarac mu nije elitni na kojeg se moze osloniti i dobivati top10 igrace .Vecinom dobiva igrace koji su kvalitetom ispod njega a rijetko bolje.Murray je svakako svemirac u odnosu na njeg al ne u ovoj situaciji..nez koliko pratis al izjavio je da je ovo mozda njegov zadnji mec na GS jer nije siguran da moze izdržati do Wimbledona na kojem bi volio zavrsiti karijeru.Nakon operacije kuka i bolova koje osjeca tesko da ista moze Andy na 3 dobivena seta iako se radi o jednom od najvecih boraca zadnje desetljeće .Ima 2 dana je koef bio 1.45 , sada je duplo manji....Bautista ce to vjerojatno dobiti al zbog respekta prema legendarnom Škotu to se ne igra po tako mizernom koef.
By V_K
#120904 Mislim da tu Murray nema previse izgleda, Agut je u ovom trenu drugi svijet za njega. Ne zbog svoje igre, koja je vise nego solidna, nego zato jer skot vise hoda nego sto trci. Ako vec zelis igrat na to svakako nemoj igrat jako. Osobno cu cekat da Andy uzme set pa hvatat Aguta live (ako dođe do tog), jer kako je spomenuto iznad po 1,20 se ne isplati nikako.
By V_K
SuperSonicRudy wrote:
RussellWestbrook wrote:Tsitsipas-Beretini 1
Tiafoe-Guneswaran 1
Basilasvili-Eubanks 1
Mozzart

Tiafoea izbegavati u sirokom luku, ovaj indijac Guneswaran je ubica, pratim ga vec mesecima, a Tiafoe je u kriminalnoj formi, ne moze da se sastavi.. da je na 2 seta verovatno bih singlirao indijca na neki manji ulog, a ovako mozda opalim hendikep da ce uzeti makar 2 seta na neki manji ulog. Pozdrav

Imas na unibetu da Guneswaran uzima set po 1,48. Sasvim pristojno
By Kostas Kaimakoglu
#121010 Kecmanović M. - Verdasco F. 2

Troicki V. - Carballes R. 1

Tsitsipas S. - Berrettini M. 1

Cuevas -Lajovic 2

Koeficijent:3,43

Momir mislim da jos nije dorastao velikom Verdascu,Troicki dobar kroz kvale Carballes klasicni celendz igrac,Tsitsipas poklon kvota,ko je Berrettini u svijetu tenisa.Duki bi morao ovo lagano uzeti i iskoristit povoljan zrijeb