Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
Blackpearl1 wrote:Dajte ljudi sajt gdje mogu da vidim koliko je ko dao golova

https://www.dhb.de/de/wm-2019/liveticke ... eportFrame#__hblLiveReport#LiveReportForwarder#HBWC19M_GAME_HBLMTEAM7-------------GPD-000300--_json##GFrame#__hblGameResults#GameResults#HBWC19M_GAME_HBLMTEAM7-------------GPD-000300--_json
evo ti sve imaš
By Gurovic15
#121248 A imao osecaj da ce Duvnjak vuc Hrvate i ne odigram ga,samo jedan jebeni sedmerac na mecu kao da balet igraju u pm,jebes takav rukomet,Horvat 2 lopte dobio danas...rusi-nemci e to je mec
By Jeffrey
Gurovic15 wrote:A imao osecaj da ce Duvnjak vuc Hrvate i ne odigram ga,samo jedan jebeni sedmerac na mecu kao da balet igraju u pm,jebes takav rukomet,Horvat 2 lopte dobio danas...rusi-nemci e to je mec

guraš samo štrleka manje kad igramo protiv jačih ekipa, jer červar gura mandića protiv jačih jel je bolji u obrani, znači protiv ŠPA slobodno štrlek manje, a i danas je sedmerac pucao Karačić nebi se čudio da bude 2 izvođač sedmeraca nakon Zlaje
By Kyrie94
Jeffrey wrote:
Gurovic15 wrote:A imao osecaj da ce Duvnjak vuc Hrvate i ne odigram ga,samo jedan jebeni sedmerac na mecu kao da balet igraju u pm,jebes takav rukomet,Horvat 2 lopte dobio danas...rusi-nemci e to je mec

guraš samo štrleka manje kad igramo protiv jačih ekipa, jer červar gura mandića protiv jačih jel je bolji u obrani, znači protiv ŠPA slobodno štrlek manje, a i danas je sedmerac pucao Karačić nebi se čudio da bude 2 izvođač sedmeraca nakon Zlaje

Nisu ni kladionice lude, dosad je bio 3.5 i 4.5, a sada ga ne ocekujem vise od 2.5 ako ga uopce i daju u ponudu
By stewanoskipp
stewanoskipp wrote:Za danas onako iz prve:
Kuzmanovski 2.5+
Jondal 3.5+
Groetzki 3.5-
Palmarson 5.5-
Znam da ce kuzmanovski opet uzeti 6-7suteva, jednostavno voli sutirati a zna i povleciti polukontru i istrcati do kraja, mozi i stoilov 2.5+ ili musa 1.5+ jer i mi loso branimo pikera, ali vidjecemo bice zanimliv mec.
9
Jondal standardno, norvezani igraju brz rukomet i mora biti bar 3 kontre za njega a nadam se da nece austria odma pasti pa ovaj presjedeti na klupi drugi deo( od taj mec moze i Janko Bozovic desni bek 2.5+ izgleda mi sasvim ok)

Groetzki do sada oba meca sam pratio vidim da slabo istrcava kontre, prioritet mu je odbrana dok uwe je prvi za kontru, a imo je i dve kontre i jedan sut od poZiciju i sve je promasio, i ako je jedino levo krilo kod njemca ipak ne vidim da bi i prottiv ruse predje ovu marginu.

I palmarson minus jer ipak su se istrosili puno u prve dvije a ipak ni su uzeli ni bod, znamo da od gde god pozeli moze postici gol, ali ipak imajy previse jak roster, videlo se to i sinoc svi 16 igraci su usli i drzali su visok nivo igre i nije se osetilo njegovo otsustvo, mozda zabice 4-5golova ali sigurno ce odmarati bar jedno poluvreme i lako ce island slomiti bahrain

A sasvim ok izgleda i igrac na polsku Wislu- Toledo 4.5+ on uvjek uzima po 7-8suteva i vuce brazil

Sve je proslo 4/4 :D od gore navedeno pa duri i ono plus sto sam dodao za musa, toledo.. :mrgreen:
By Jeffrey
Kyrie94 wrote:
Jeffrey wrote:

Nisu ni kladionice lude, dosad je bio 3.5 i 4.5, a sada ga ne ocekujem vise od 2.5 ako ga uopce i daju u ponudu
, budemo vidjeli moguće da će biti tak kako si napisao, ....
By Gurovic15
Jeffrey wrote:

Horvat je sigurno pucac nego taj sedmerac je puco Karacic jer je Horvat sjebao zglob prilikom tog napada gde su sudije svirale taj jedini sedmerac koji realno nije ni bio(Horvat nagazio na jednog Makedonca)...sve su pustale danas a i mekana igra...igram na Spance protiv vas :D ovo ste dobili na kraju vrlo lako po rezultatu ali nikako mi se ne dopada ono sto sam danas video
By V_K
#121261 Ja vezao Jondala i Stoilova - Stoilov fulao par zicera prvo poluvrijeme, a drugo ako se ne varam imao 2 ili 3 prijestupa. Sve u svemu nesreca s njim.
By Rudy5
#121263 Di je ona legenda sto je danas vika Njemacka zicer dana.Zanima me samo sta se dogodilo zadnjih par min pa su prokockali vodstvo od 2,3 razlike.Ako netko moze u kratkim crtama bio bih zahvalan buduci da sam s rukometom na vi..samo nase gledam.