Blackpearl1 wrote:Dajte ljudi sajt gdje mogu da vidim koliko je ko dao golova
rezultati.com, samo odeš na postave utakmice
Gurovic15 wrote:A imao osecaj da ce Duvnjak vuc Hrvate i ne odigram ga,samo jedan jebeni sedmerac na mecu kao da balet igraju u pm,jebes takav rukomet,Horvat 2 lopte dobio danas...rusi-nemci e to je mec
Jeffrey wrote:Gurovic15 wrote:A imao osecaj da ce Duvnjak vuc Hrvate i ne odigram ga,samo jedan jebeni sedmerac na mecu kao da balet igraju u pm,jebes takav rukomet,Horvat 2 lopte dobio danas...rusi-nemci e to je mec
guraš samo štrleka manje kad igramo protiv jačih ekipa, jer červar gura mandića protiv jačih jel je bolji u obrani, znači protiv ŠPA slobodno štrlek manje, a i danas je sedmerac pucao Karačić nebi se čudio da bude 2 izvođač sedmeraca nakon Zlaje
stewanoskipp wrote:Za danas onako iz prve:
Kuzmanovski 2.5+
Jondal 3.5+
Groetzki 3.5-
Palmarson 5.5-
Znam da ce kuzmanovski opet uzeti 6-7suteva, jednostavno voli sutirati a zna i povleciti polukontru i istrcati do kraja, mozi i stoilov 2.5+ ili musa 1.5+ jer i mi loso branimo pikera, ali vidjecemo bice zanimliv mec.
9
Jondal standardno, norvezani igraju brz rukomet i mora biti bar 3 kontre za njega a nadam se da nece austria odma pasti pa ovaj presjedeti na klupi drugi deo( od taj mec moze i Janko Bozovic desni bek 2.5+ izgleda mi sasvim ok)
Groetzki do sada oba meca sam pratio vidim da slabo istrcava kontre, prioritet mu je odbrana dok uwe je prvi za kontru, a imo je i dve kontre i jedan sut od poZiciju i sve je promasio, i ako je jedino levo krilo kod njemca ipak ne vidim da bi i prottiv ruse predje ovu marginu.
I palmarson minus jer ipak su se istrosili puno u prve dvije a ipak ni su uzeli ni bod, znamo da od gde god pozeli moze postici gol, ali ipak imajy previse jak roster, videlo se to i sinoc svi 16 igraci su usli i drzali su visok nivo igre i nije se osetilo njegovo otsustvo, mozda zabice 4-5golova ali sigurno ce odmarati bar jedno poluvreme i lako ce island slomiti bahrain
A sasvim ok izgleda i igrac na polsku Wislu- Toledo 4.5+ on uvjek uzima po 7-8suteva i vuce brazil
Kyrie94 wrote:, budemo vidjeli moguće da će biti tak kako si napisao, ....Jeffrey wrote:Gurovic15 wrote:A imao osecaj da ce Duvnjak vuc Hrvate i ne odigram ga,samo jedan jebeni sedmerac na mecu kao da balet igraju u pm,jebes takav rukomet,Horvat 2 lopte dobio danas...rusi-nemci e to je mec
guraš samo štrleka manje kad igramo protiv jačih ekipa, jer červar gura mandića protiv jačih jel je bolji u obrani, znači protiv ŠPA slobodno štrlek manje, a i danas je sedmerac pucao Karačić nebi se čudio da bude 2 izvođač sedmeraca nakon Zlaje
Nisu ni kladionice lude, dosad je bio 3.5 i 4.5, a sada ga ne ocekujem vise od 2.5 ako ga uopce i daju u ponudu
Jeffrey wrote:Gurovic15 wrote:A imao osecaj da ce Duvnjak vuc Hrvate i ne odigram ga,samo jedan jebeni sedmerac na mecu kao da balet igraju u pm,jebes takav rukomet,Horvat 2 lopte dobio danas...rusi-nemci e to je mec
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]